Shop lokalt online hos Miinto.dk

RIMMEL The Only One

rimmel

En af mine makeup svagheder eller kalde det stor forbruger af er klart læbestifter. Hvor andre sværger til lipgloss er jeg klart mere til læbestifter, de hitter hos mig lige så meget som lipgloss hitter hos mine veninder. Læbestift kan bare noget som gør den helt fantastisk. Den klæder de fleste og gør sig smuk for de fleste.

Jeg har fået muligheden for at prøve de her 3 farver fra RIMMEL. De kalder det for “The Only One” Her er en læbestift som er til at betale for og med en stor vifte af farver så man kan let finde en favorit. En budgetvenlig læbestift som holder i lang tid. De har lavet to versioner i denne serie. Læbestifter med sort emballage har let shimmer/gloss mens den helt røde mat emballage indikerer de matte farver. Fælles for begge varianter er at konsistensen er virkelig cremet, lækker og pigmenteringen er farvemættet. Detaljen med båndet rundt omkring sig som gør at man kan se farven, uden at skulle åbne samtlige eller vende dem i bund. Det synes jeg er godt tænkt. De holder læberne fugtige og bløde. Farven holder virkelig godt, for efter flere timer efter med te og frokost var der stadig farve tilbage, som lige kunne friskes op.
Hvis jeg skal nævne de mindre gode ting, som kan forbedres så er det den flade kegleformet stift foroven, som jeg synes gjorde det svært at lægge farven pænt på. Jeg foretrækker den traditionel kugleformet som er lettere at påføre korrekt. Duften på dem er frugtagtig dog lige til den kraftige side, men heldigvis forsvinder den ret hurtigt.

Alt i alt en god budget læbestift som gør det den skal til bravour på holdbarhed siden. Om den lever op til sit navn “the only one” er du bedst til at vurdere selv. Men klart en anbefaling herfra hvis du er på jagt efter en ny farve.

De kan fås i MATAS

 

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Hvem kan ikke bruge en ny læbestift i ny og næ?! Jeg kan i hvert fald, og jeg tror jeg skal have en lyserød næste gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chau

   Præcis, hvem kan ikke bruge en ny læbestift i ny og næ. Jeg elsker at prøve nye farver. Lyserød er så flot, men på mine læber klæder de mig bare ikke 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop lokalt online hos Miinto.dk