Fredags Scoop // Billige slangeskinds sandaler

Delilah Makeup

delilah læbestifterJeg har haft fornøjelsen at prøve de smukke makeup produkter fra det britiske brand Delilah CosmeticsDelilah. Mærket er ikke nyt, dog for mig, så derfor var jeg også spændt på at prøve dem. Smukt makeup er det rigtige ord at beskrive sagerne derfra. For emballagen wow…det er virkelig lækkert og eksklusivt. Det er det første indtryk man får når man får det i hænderne. Super lækkert og man er ikke i tvivl om at der er kælet for designet. Ud over at være fri for parabener er produkterne dermatologisk og oftalmologisk testet og ikke testet på dyr. Indpakningen er lavet af co2 neutralt papir og er 100% genanvendeligt. Mht. pris er det i den dyrere ende af skalaen. Spørgsmålet er så om de kan leve op til prisen og forventningerne?

Jeg er meget begejstret for Colour Intense Cream læbestifterne. Farverne jeg har prøvet er: Grace og Honestly. De er først og fremmest i de flotteste sarte bærfarver, som klæder de fleste og oplagte at bruge i hverdagen. De har en lækker blød og cremet konsistens, læberne får et silkemat finish.Normalt er jeg mest til læbefarver med noget brunt i, men de her to farvetoner synes jeg faktisk er super flotte og passer perfekt til de lysere tider vi går i møde. Det andet er at de er nemme at påføre, smelter let på læberne som føles bløde og fugtet også holder de i lang tid. Det kan jeg godt lide. De indeholder E-vitaminer og er som de øvrige produkter uden parabener. Super lækre!
En læbestift koster 239 kroner – ok pris og helt sikkert pengene værd!

Farewell Colour Corrector er en cremet stick som er til at dække mørke rander og lysne op omkring øjnene. Det skulle efter sigende kunne være med til at neutralisere grå og blå toner i huden. Jeg er glad for den, fordi den er simpelthen så let at bruge og smelter/blender let ud med min egen naturlige hudtone. Den lægger sig i fine linjer og fylder huden ud, så den bliver mere glat og ensartet. Den indeholder fugtgivende ingredienser, og efterlader huden silkeblød og gennemfugtet. Den fås i 2 farver og den jeg har brugt er apricot. Den koster kr. 239 og jeg er fan.

 

delilah makeup

Jeg har desværre ikke så markante bryn som jeg kunne ønske mig, så derfor bruger jeg hjælp hertil for at gøre dem mere fyldige og markeret fordi det giver mig et friskere look. Og hvem ønsker ikke det? Herunder har jeg testet to øjenbryns produkter som helst skal give mig et naturligt fyldigt look.

Delilah Brow Shape, defining brow gel er en ok farvet bryn-gel til at farve og tæmme bryn-hårene. Den er god til en håndevending og til når brynene i løbet af dagen trænger til at blive fristet op. Den er handy i størrelsen, så oplagt til at ligge i tasken. Applikatoren er rigtig god – lille og let at arbejde med. Den tager kun lidt produkt op af gangen som er et plus så man undgår klumper i brynene. Jeg bruger ikke så meget af den, bruger den mest for at fiksere brynene, fordi jeg synes mine bryn kommer til at se meget tegnet op hvis jeg bruger for meget af den. Jeg kan godt lide et naturligt fyldigt look og ikke et tegnet look. Øjenbrynsgelén ligger til 199 kroner – igen i den dyre ende. Jeg er lidt ambivalens med denne, for den fungerer fint som en back up i makeup tasken til at friske og fiksere brynene hvis de trænger. De findes i 2 nuancer, Ash og Sable. Jeg har brugt Sable. Pris 199,-

Det sidste jeg har prøvet er Brow Line, Retractable Eyebrow Pencil with brush. Den er nem at arbejde med, er justérbar i den ene ende, så man kan skrue blyanten frem og tilbage. Spidsen er smal og gør den nem til at fylde ud i brynet, så det bliver naturligt. Jeg har ikke så mange hår i brynene så her fungerer denne markant bedre til at fylde ud. I den anden ende, er der en blød og lækker børste. Den definerer og reder brynhårene efter de er tegnet, for et mere naturligt øjenbryn. Den findes i 2 nuancer, Ash og Sable. Jeg har testet Ash. pris er 199,-

Nærmeste forhandler oplyses på telefon: 36 16 16 19

Jeg har modtaget produkterne som gave og ikke forpligtet til at skrive om dem. Som sædvanligt er det min egen personlige mening og jeg bliver ikke honoreret for det.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredags Scoop // Billige slangeskinds sandaler