Jeg er bidt af ...

Du kan stadig nå det …

t-stickEr du vild med te? Så skal du læse videre her. Har du set at du kan vinde et sæt af ovenstående af de nye t-sticks som fås i FAKTA. Du kan stadig nå deltage på min instagram profil @chauthetiger, trækker lod i morgen med 2 vindere. Find billeder derinde, det er nemt at være med.

Er du træt af den besværlige indpakning og tepletter på bordet? Så er der godt nyt. For nu lanceres TStick, som er smarte te-rør produceret af 80% genbrugsmateriale.

TStick er udformet som en lang rørepind med 400 små, perforerede huller, der gør det nemt at få aroma og smag jævnt fordelt i hele koppen. Det sikrer, at teen ikke får en bitter smag. Derudover betyder den smarte stick– facon, at du helt kan undvære teske eller skal slås med irriterende dryp fra teposen.

Den praktiske emballage gør, at du nemt og hurtigt kan snuppe en stickmed på farten og nyde en kop te—lige præcis, når du har lyst.

TStick fås i 10 forskellige smagsvarianter: Earl Grey, Breakfast, Rooibos, Skovbær, Grøn Citron, Citron, Marokkansk Mynte, Appelsin, Fersken og Jordbær. Teen består af 100% naturlige ingredienser og rigtige frugtstykker, som giver en delikat smag. TStick er derudover EU certificeret—det betyder, at der hverken er anvendt sprøjtemidler eller insektgift.

Indhold kan være sponsoreret og/eller indeholde affiliate links
SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er bidt af ...