Du kan stadig nå det ...

En drøm

talleruphus

De er simpelthen så smukke de her øreringe fra TALLERUPHUS. En drøm af et par øreringe! Jeg har holdt øje med Talleruphus og ofte falder jeg pladask for deres design. TALLERUPHUS er dansk, lækkert og enkelt design med et ’twist’, og det feminine opvejes af en råhed, som skiller sig ud fra mængden. Anette som står bag mærket går ikke på kompromis med design og materialevalg og det ses tydeligt i hvert smykke man får mellem hænderne. Det skinner igennem at der er tænkt på hvert enkelt detalje. Personligt kan jeg godt lide kontrasten i mange af hendes smykker. I ved jeg elsker ting som er lidt skæve og gerne overraske, uden at være for “højlydt” men stadig være enkelt. Øreringene her er smukke i deres enkelthed med de smukkeste grønne ædelsten som hedder Amazonit. De er lige mig og passer til mit girly og legende univers med hang til drømme, kontraster og enkelthed.

Jeg er kæmpe fan af guld øreringe, især dem som har vedhæng. De klæder mig bare bedst og for mig er mine smykker en del af min daglige musthaves, som et ur. Jeg føler mig nøgen uden at par øreringe og gør ikke den store forskel mellem hverdag og fest. Jeg har et par enkelte smykker som er store og kræver opmærksomhed helt klart oplagt til fest, men ellers skal smykker bruges i hverdagen for dem er der flest af og for mig er det vigtigt at smykker kan klare at blive brugt. Hvad med dig bruger du også flittigt dine smykker i hverdagen?

I bliver nødt til at tage et kig hos TALLERUPHUS som har et stort udvalg af de fineste af øreringe, armbånd og fingerringe. Jeg har allerede forelsket mig i ringen som hedder Lotusring, fordi den vækker barndomsminder. Den minder mig om min mors velsmagende lotusblomst suppe, hvilket minder mig om at det er et stykke tid siden jeg har fået den serveret. Også er er ringen bare så smukt i den enkelthed med de små sten i sat. Den bliver jeg nødt til at prøve ved lejligheden.

Jeg skal have dem på i aften på en hverdagsaften, hvor min veninde Emilia har inviteret mig ud, ved ikke hvad det går ud på, så spændt på hvad det er. Hvad med dig bruger du også flittigt dine smykker i hverdagen?

Indhold kan være sponsoreret og/eller indeholde affiliate links
SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du kan stadig nå det ...