Parfume orb_ital fra Nomenclature

Jeg er storforbruger af…

nørgaardJeg elsker striber især når det drejer sig om basisvarer. Striber fordi de skaber struktur og er gode at bryde et klassisk look. Striber er finurlige, barnlige og samtidigt underspillet på deres helt egen måde. De her er fra Nørgaard købt på udsalg på et museum. De holder vask efter vask, bliver vasket ofte, da jeg bruger dem under trøjer og jakker. Det er vigtigt for mig at de holder faconen og gerne sidder til uden at de strammer. Jeg bruger dem under trøjer og jakker, for at skåne dem, så derfor er det vigtigt at de tåler at blive vasket og gerne ofte uden at miste facon.

Generelt er jeg storbruger af toppe, t-shirt, underkjoler (ikke silke), langærmet t-shirt og lange undertrøjer. Især om vinteren og i overgangstider, bliver de flittigt brugt for det er en god/let måde at holde varmen i en kjole når vejret ikke rigtigt siger 20 grader. Det behøver ikke være fra Nørgaard. Jeg har også en del fra H&M fordi de tit har dem som er i en tone som er hudfarvet eller let rosa. De er perfekte under florlette bluser for de går i med min hudtone, så de er visuelt “usynlige” synes jeg. De har altså også vist sig at holde godt efter flere vask. Det er især dem fra Trend jeg går efter fordi de kan have en fin detalje, som en syning eller blonde, som gør at de adskiller sig fra de andre toppe.

Det er ikke så tit at basisting bliver vist på bloggen eller for den sags skyld hos andre, fordi det nok bare er lidt kedeligt, men ikke desto mindre er det noget jeg har mest af og bruger nærmest dagligt 🙂

Stylepit fører MADS Nørgaard lige HER

Kig også forbi Mads Nørgaard HER

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Parfume orb_ital fra Nomenclature