Privat // Mode med budgetvenlige priser

Parfume orb_ital fra Nomenclature

parfume favoritJeg elsker at teste og prøve nye dufte og min samling af parfumer er efterhånden også blevet udvidet med tiden. Dufte afdelingen er også tit der jeg kan findes, når vi er ude og rejse, ofte kommer der en ny duft med hjem fra lufthavnen. Dufte er en del af mit daglige ritual som et bad og vælge dagens outfit. Det er meget efter mit humør hvad der bliver dagens duft, men fælles for dem alle er at de ikke er tunge. Alle mine dufte synes jeg er friske og lette, lettere pudret vil nogen nok mene, også er de alle gerne blomster dufte som gerne tangerer til noget som overrasker gerne en anelse krydret. Det er svært at forklare men jeg er ikke i tvivl om en duft når jeg står med den.

Nomenclature er et amerikansk firma som har specialiseret i dufte, i niche dufte. Nomenclature er en duftserie med tidens mest eksklusive og inspirerende molekyler. De er ikke bange for at eksperimentere med stærke noter og krydderier. Jeg har prøvet en fra serien som hedder orb_ital. Heri er der blandt andet brugt sort peber som også er den man først møder ved denne duft. Den er også med rabarber og med tiden folder den sig ud med violet og sandeltræ. Det er en unisex duft så den er mindre blomster agtigt i forhold til dem jeg normalt bruger. Den er mere træagtig moskus i duften, så man er ikke i tvivl om at det er en unisex duft. Det er en spændende duft med en fyldig krop og som udvikler sig hele tiden mens man har den på. Som alle andre niche dufte går denne her ind og udvikler sig forskelligt afhængig af brugerens egen duft. Duften har en lang levetid, for selv efter 24 timer kunne jeg svagt ane duften. Jeg synes det er en meget elegant duft som åbner op for en ny måde at udtrykke sig på.

Sidst men ikke mindst så er pakningen af flakonen som ligner en kemiflaske uden sammenligning. Flasken er desuden udstyret med en stålbørstet sprøjteenhed. Så smukt pakket ind i emballage med molekyle mønsteret design, hvor flasken enkle flakon kan skimtes fra siden ved første åbning. Flakonen er enkel udformet, smuk at have stående på badeværelset eller på bordet.

Den kan prøves og købes HER

iri_del_nomenclature_edp_cf8582f0-1772-4ed5-b26f-5482dc387a5e_grande

 

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Privat // Mode med budgetvenlige priser