PureLeaf Smykker // Bæredygtigt design

Privat // Mode med budgetvenlige priser

bik bok kjole // by malene birger støvletter

Så blev det mandag og det er dermed også sidste uge hvor jeg officielt er ansat på mit nuværende arbejde. Et sted jeg har været hos i over 7 år og 3 måneder. Jeg har været glad for at være der, men tiden for at prøve noget nyt har også presset på. Næste uge begynder et helt nyt kapitel og jeg glæder mig helt vildt meget, samtidigt med at der er mange sommerfugle i maven. Jeg tænker at det er sådan for alle som skal begynde et nyt arbejdsliv, lære nye mennesker at kende, ny processer og måde at gøre tingene på, nyt system osv. Men hold op jeg glæder mig til det hele. Jeg ved også at den kommende tid vil tære på kræfterne og energien, men jeg håber at kunne stikke hoved her forbi og sige hej. Uh…det er spændende og er så spændt.

Har du haft en god weekend? hos mig har det været stille og roligt for en gang skyld. Vi var ude og spise med et vennepar med børn om lørdagene meget spontan og meget stille og roligt. Ellers har jeg bare været huslig, rengøring, tøjvask og ordnet bilen med en ordentlig gang rengøring. Alt det kedelig man ikke altid ser på instagram, og dog jeg viste faktisk at jeg gjorde bilen rent 🙂

Her er jeg i et af mine gamle udsalgsfund. Kjolen er fra BIK BOK, eller måske nærmere en tunika. Den har jeg efterhånden vist mange gange her, men det er også for at vide at man ikke altid behøver at købe nyt og dyrt. Jeg skifter ikke mit tøj ud fordi der kommer en ny trend, det har jeg heller ikke råd til for den sags skyld. Man kan med de rigtige køb være glad for det i lang tid og det behøver ikke koste en bondegård. Det er vigtigt for mig at dyrt og billigt tøj kan kombineres på kryds og tværs. Og ikke nødvendigvis være dyrt for at være smart klædt og føle sig behagelig i. Støvletterne er fra By Malene Birger og et dyrere køb, de er desværre ikke brugt så meget, men på kontoret. De er så fine og går til både kjole, nederdele og jeans. Jeg synes det er synd de ikke har været luftet så meget jeg godt kunne tænke mig, og har besluttet at sælge dem hvis der er en interesseret køber.

Et mærke jeg fornylig er blevet forelsket i mærket SistersPoint. Jeg kan huske dem helt tilbage fra dengang for mere end 15 år siden som et highstreet mærke hvor man en sjældent gang fandt noget lækkert. Men de har godt nok oppede sig gevaldigt på design front. De har fået et stort og flot sortiment til budgetvenlig priser (I like :-))og jeg har ikke svært ved at finde sager derfra der gerne måtte flytte ind i min garderobe. Så det er klart et mærke der er værd at bemærke. Kender du mærket? Jeg elsker at finde nye fede mærker med budgetvenlige priser. Så giv lyd hvis du har et yndlingsmærke som er til at komme i nærheden af 🙂

God uge til dig!

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PureLeaf Smykker // Bæredygtigt design