God påske! - Rabatkoden til Daniel Wellington udløber snart ...

PureLeaf Smykker // Bæredygtigt design

pureleafJeg er smask forelsket i de her øreringe fra Pureleaf jeg bærer herover. De fleste af Jer ved jeg er vild med øreringe i guld og som gerne må være lidt store. De må også gerne dingle, det generer mig ikke i hverdagen og der er ikke den helt store forskel på hvad jeg bærer til fest og hverdag. Der er dog enkelte undtagelser, men de er meget få. Faktisk har jeg flere øreringe end halskæder og ringe til sammen. Jeg blev introduceret for det her smukke brand i sidste måned og inden da var jeg faktisk allerede solgt. Jeg var så heldig at blive inviteret til et event som ikke havde det her fantastiske brand på agendaen umiddelbart. Men inden start gik jeg rundt og kiggede mig omkring og faldt pladask over de her delikate smykker fra dem. Så glæden var stor da Nadja fra Pureleaf præsenterede og  fortalte om visionen bag hendes design. 
pureleaf gold
Pureleaf er et dansk smykkebrand som laver håndlavede bæredygtig smykker hvor der er fokus på nytænkende design og miljømæssig ansvarlighed. Smykkerne er alle håndlavede og fremstillet i organisk materiale udvundet fra den brasilianske natur. Blade og frø forgyldes med 18 karat guld eller sølv uden brug af støbeforme og bevarer således deres skønhed og lethed, uden at være skrøbelige. Jeg synes det er vildt at man kan lave så smukke smykker af naturlige materialer. Tænk at hvert enkelt blad bliver håndlavet og meget omhyggeligt udstukket med nål så man bevarer bladets naturlig struktur og lethed hvorefter det bliver belagt med 18% guld.

Pureleaf fortæller selv: Vi er et innovativt og unikt smykkebrand, som kombinerer mode og en fascination for naturen med social ansvarlighed og en miljøbevidst produktion.

Initiativet til fremstillingen af smykkerne opstod i Brasilien i 2008 ud fra et ønske om at investere i en sektor med bæredygtig udvikling. De anvendte råvarer stammer fra den brasilianske jord, i især de midtvestlige regioner af landet, hvor smukt savannelandskab møder tropiske sumpområder og frodig regnskov.

For at bidrage til en udligning af indkomstfordelingen har man ansat lokale familier til at tage del i fremstillingsprocessen ved at hjælpe til med at plukke, tørre og skelettere bladene brugt i produktionen af smykkerne.

Jeg er fan og det fantastiske er at der ikke er to smykker som er ens. Hvert blad er unikt og det skaber en perfekt kombination om at selvom mode kan være mainstream så har vi også behov for at udtrykke noget unikt, som afspejler den vi er. Hvert blad er enestående, og dets unikke karakter bevares ned til mindste detalje til det endelig færdige smykke. Pureleaf laver ikke kun øreringe, de har også et bredt sortiment af armbånd, vedhæng, halskæder og ringe. Det hele kan mikses på kryds og tværs, og kombineres med smykker man i forvejen har på en fin måde. Priserne spænder fra ca. kr. 450 og opefter.

Står du og skal til konfirmation? Men mangler den perfekte konfirmationsgave, synes jeg smykker er et oplagt bud. Personligt er smykker jeg har fået i gave dem som betyder allermest for mig. Se mere af kollektionen fra PureLeaf HER

Øreringene er en gave, som jeg er blevet glad for. Der er ingen krav eller økonomisk gevinst forbundet. Holdningerne er som altid mine egne.

pureleaf 2

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God påske! - Rabatkoden til Daniel Wellington udløber snart ...