Delilah Makeup

Vind en skøn forårspakke fra NIVEA

 

nivea forårspakke

Jeg har sådan lyst til at forkæle mine læsere og i de her dage hvor man oplever foråret er på vej og alting spirer, solen varmer og dagene bliver længere, kan man da ikke blive andet end i godt humør. Og ikke nok med det gik jeg med bare fødder i sandaler i sidste uge for første gang i år. Det er så vildt! Jeg kommer virkelig i godt humør og har meget mere energi. Får I ikke også det? NIVEA været så søde at strikke en forårspakke sammen med lækre kropsplejeprodukter som du kan blive den heldige vinder af. Det hele er skabt til at forskønne, så du kan gå foråret i møde med lækker blød hud. Der ligger også 2 rigtige gode deodoranter som ikke giver dit fine kostbare tøj skjolder. Det har vi vist alle sammen oplevet og det er mega træls især når det er yndlingsblusen. NIVEA Invisible for Black & White Fresh er et nyt produkt i deres serie i samme navn. Med dem skulle du kunne undgå irriterende pletter, så sort forbliver sort og hvidt holder sig hvidere i længden. Deodoranten modvirker sved i hele 48 timer og dufter af grønne æbler, blomster og bergamotte. Totalt forårs vibe. Den fås i de 2 varianter som er vist, altså som roll-on og spray.

Foruden dem er der to lækre cremet bodylotion som plejer og giver fugt fugt fugt til din hud ovenpå en tør vinter. Det kan man bare ikke få nok af. De er rigtige drøje og huden efterlades smidig og lækker. Så er der en fantastisk olie (den til højre) som både svigermor og jeg er stor fan af. Den bruger jeg straks efter badet, huden suger den til sig og efterlader den smidig og ser sund ud. Elsker den, elsker generel kropsolier. Min svigermor er stor fan og jeg er enig med hende i at den er lækker. Det sidste der er med i pakken er en lækker håndcreme med anti age effekt pga. Q10 teknologien og UV filter i. Om vinteren er jeg storforbruger af håndcremer i alle afskygninger og jeg husker altid at smøre mine hænder ind inden jeg går i seng. Tænker det er den bedste måde at få cremen til at virke mens jeg sover. Har du tænkt over hvor mange gang du vasker hænder på en dag? jeg har gjort mig tanker om det og det er altså en del jeg får vasket dem. Hvis du synes pakken lyder som noget du kunne bruge eller måske glæde en du holder af eller endda dele hele herligheden med en du har kær, så skal du blot:

1.  Være fast læser på bloggen ved at følge den på Bloglovin her Giv gerne indlægget et lille hjerte ♥  hvis du har lyst :-)

2. Like den blå facebook knap nederst på indlægget her. Læg en kommentar herunder hvad du allerbedst kan lide ved foråret.

Husk du også kan følge mig på instagram her chauthetiger hvor du kan få et ekstra lod ved at lægge en forårshilsen der 🙂

 

VINDER ER FUNDET! Tillykke til Julia. Der er en mail fra mig til dig 😉 TAK til alle som deltog her og på instagram <3

Indlægget er sponsoreret ved at jeg må udlodde præmien. Holdningerne er mine egne.

SignaturChau

18 Kommentarer

 • Gitte

  Elsker lyset og de varmere dage🔆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Helt klart de lune aftener, hvor man kan hygge på terrassen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Den særlige forårsglæde, man mærker blandt mennesker overalt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Elsker denne tid. Især når der nu er lyst kl 6 om morgnen og jeg løber en dejlig morgentur 🌞🌞🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lang Hansen

  Når alle blomsterne er på vej op! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Det bedste ved foråret er, at det er lyst når jeg kommer fra jobbet🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Aakerman

  At det er blevet lysere og alt det der springer ud hver eneste dag udenfor. Og ikke mindst kaffen i solkrogen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  De lyse timer bliver længere og dagene bliver vamere. Det hele står på spring til at gå i fuldt flor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg elsker alle de forandringer, der sker i naturen om foråret. Det er skønt at følge med i, hvordan alting springer ud og får farve. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karin c

  At fuglene kvidrer og alt springer ud <3 jeg bobler helt over indvendig <3 Det er så tiltrængt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Nielsen

  ♥♥♥ stemningen, glæder og naturen, hvor alting springer ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Jge ELSKER bare virkelig meget jordbærtærte. Det er simpelthen pga. de skønne desserter og retter, at jeg elsker sommertid <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Jeg ELSKER de lyse aftner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Leth

  Er vild med de lysere dage, nyder at se bladene bliver grønne, og solstrålerne i ansigtet giver så meget ny energi 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • susanne

  Det er lyst både når jeg tager på arbejde, og når jeg kommer hjem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  De længere dage,de lysegrønne farver,fuglenes kvidren, mere energi og bare at lysten til udendørsaktiviteter stiger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  At der endelig bliver lyst og lunt☺️ det er en fornøjelse at pakke vinterjakke og støvler væk for i år😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Jeg er med solen, farverne og lyset.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Delilah Makeup