NEW // Røde spidse støvletter til budgetpris

Bootcamps hos Fitness World

fittnes worldfitness world 1REKLAME

Jeg er så heldig at få tilbudt prøvetimer hos Fitness World. Lige i øjeblikket kører de nemlig noget de kalder Basic Bootcamps og det er perfekt for mig. Fitness World har nemlig lanceret fra d 4. september et særligt tiltag til dig, der aldrig har trænet, eller som har svært ved at finde den træningsform, der er passer til lige netop dig. Holdet hedder Basic Bootcamp Hold og Basic Bootcamp Fitness og er to forskellige hold, hvor du bliver introduceret til holdtræning (2 forskellige hold på en time) samt træning i styrketræningsområdet sammen med en instruktør, der guider dig igennem forskellige øvelser samt fortæller lidt om træning og kost hvis det er noget man ønsker.
Indrømmet jeg er en af dem som bliver skræmt af de store træningsmaskiner. Jeg går en lang bue uden om dem, fordi jeg simpelthen ikke ved hvordan jeg skal betjene dem og får ikke at blive helt til grin, er det aldrig dem jeg nærmer mig. Kender du ikke også det? Jeg ved det er utroligt vigtigt øvelserne på laver korrekt på maskinerne, så man ikke får skader. Det ville være så ærgerligt at få skader, når det jo meget gerne skulle gøre en godt end det modsatte.

Til min første prøvetime var der kun 2 tilmeldte, så det var rent luksus, nærmest privatundervisning at gå igennem maskinerne, som kunne dække mine personlige behov. Vores træner var meget sød og lyttende og udfra vores styrke og niveau tilrette vægten til os to piger. Han skræddersyede et program, som passer til vores behov. For mig er der klart fokus på min ryg og lændemuskler. Jeg ønsker at styrke lår, baller og knæ. Jeg sidder meget foran en computer og der var ingen tvivl om, at jeg går og spænder mine skuldre, med et resultat at jeg ofte har ondt i venstre skulderparti. Vi snakkede om hvad der sker med kroppen, når man sidder meget ned og generelt med stillesiddende arbejde, samt kropsholdning. Min holdning var dog super flot synes han, men min nakke skal vi have styrket. Her skal jeg lige forbi min træner igen og få et par gode tip og råd, hvordan jeg kan undgå smerter. Ved siden af sit job er han er ved at uddanne sig til fysioterapeut og er meget passioneret omkring sit studie. Det var fedt at han gav sig tid til at lytte og anbefale mig øvelser.

Så står du som mig og føler dig som en novice, når det gælder de store (avanceret) maskiner i Fitness World, vil jeg klart anbefale en tur forbi en session med Basic Bootcamp holdene. Det er faktisk ikke så svært når man får den rigtige introduktion, så stig afsted. Det er godt at få en snak om ikke andet, bliver man klogere og du vil samtidig få mere ud af dit medlemsskab hos Fitness World. De står altid klar til at forklare, men det er fedt, at de har lavet bootcamp holdene, så man går maskinerne igennem. Ved holdene kan man ikke undgå at inspireret af de andre deltagere på holdet og vi hepper på hinanden.

Jeg begynder altid min træning eller inden Basic Bootcamp start med opvarmning på løbebåndet. Det er vigtigt med opvarmning inden en session Basic Bootcamp, så mød op gerne 20 min. før start og få varmet op. Nu hvor blæsten og regnen rusker udenfor er det rart at kunne få løbet og få varmet musklerne op. Jeg elsker at løbe og få svedt igennem. Det er en fed følelse og kroppen belønner mig det også ved ikke at have ondt i ryggen. Jeg er sikker på, at jeg vil få meget mere glæde af maskinerne og på den måde få styrket min krop.

Basic Bootcamp er for alle, i alle aldersgrupper, nybegynder som mig eller let øvede. Det gælder også hvis du allerede er værende medlem af Fitness World, så der er ingen undskyldning mere at gå en lang bue udenom maskinerne 🙂

Du finder let et Fitness World center i nærheden af hvor du bor og med et medlemsskab giver det automatisk adgang til alle de øvrige centre. Du finder dit nærmeste center lige HER


fitness world 3

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW // Røde spidse støvletter til budgetpris