Min yndlings skjorte tunica fra VRS Fashion

Lala Berlin Cashmere Tørklæde

lala berlin rød

Jeg har købt mig et nyt Lala Berlin tørklæde. Det er den sædvanlige lækre cashmere kvalitet, denne gang gik jeg efter et i rødt. Den røde farve ved I er vokset på mig igennem sommeren og holder stadig ved. Den røde farve har bare hittet hos mig denne sommer, så da jeg spottede tørklædet i den røde nuance var det altså haps. Hvis du har fulgt mig på instagram Story i sidste uge har du sikkert set at PR bureauerne viste spring/sommer -18 kollektionerne frem og der var der masser af røde sager at spotte hos mange brands i de kommende kollektioner. Lala Berlin kommer bl.a. ud med 3 nye farver, bl.a. hvid bund med rød og koral mønster. Det er altså også så fint og sommerligt med den hvide bund. åhhh åhhh…. Det eneste der ærgrer mig ved Lala Berlin tørklæderne er at de er mega dyre, men hold op de er altså også bare lækre.

De fleste af Jer ved at jeg er en sucker for cashmere generelt. Det er bare det lækreste man kan tage på synes jeg. Det er hverdagsluksus. Jeg er slet ikke til uld, for jeg får det altid for varmt, hvilket jeg synes er lidt mærkeligt for jeg er en frossenpind. Det er ligesom om min krop ikke kan ånde når jeg har det på, yderst besynderligt for det er jo et natur materiale. Manden min til gengæld sværger til uld, han er fan af uld, ikke sagt han ikke er til cashmere. For det kan han også lide. For mig er cashmere det bedste at have på, når det bliver koldt, det ligesom regulerer min kropsvarme. Jeg får det aldrig for varmt eller koldt i cashmere. Så for mig er det altså et must og hverdagsluksus i høj grad 🙂 Så er vinteren mere overkommelig…

Find tørklædet HER eller se mere af LALA Berlin udvalg HER

SignaturChau

6 Kommentarer

 • Det er vildt flot… det kunne jeg også rigtig godt tænke mig, men arrghh.. jeg tror lige jeg må nøjes med det grå jeg har lige pt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chau

   Tak Lise, synes farven er rigtig pæn her i en grå tid. De er så sindsyg lækre lala Berlin tørklæderne, men priseren av av.
   Til gengæld holder de rigtigt godt synes jeg. Det grå er altså også så fint, en klassiker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så flot i den røde farve! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chau

   Tak, jeg tænker at den røde farve pifter lidt op i en grå tid 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Flot !!!! Hvad hedder farven ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chau

   Tak! farven hedder vist bare rød. Der står ikke mere angivet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min yndlings skjorte tunica fra VRS Fashion