New In // Flæse mani til budget priser

NEW // Røde spidse støvletter til budgetpris

zara røde støvletterDen røde farve har domineret de fleste af mine garderobe køb denne sommer. Uden at gøre regnskabet op, så tror jeg der er flyttet mindst 7 nye sager i garderoben i løbet af sommeren, alle i farven rød. Den har været min all time fave farve denne sommer.
De her støvletter med spidse snude kombineret med en god hæl højde flyttede ind fornylig. Jeg har brugt den en del allerede, måske du har spottet dem på min instagram HER. Jeg er rigtigt glade for dem og mange har spurgt til dem, fælles er at alle blev overrasket over hvor de er fra og ikke mindst prisen.

De er faktisk fra ZARA og prisen er kun 249,- hvilket jeg synes er et scoop. De fås også i hvide, dem overvejer jeg 😉
Du finder dem HERzara røde støvletter 2

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Amanda

  Hej! Super fede støvler. Er lidt nysgerrig omkring komforten. Hvordan er de at have på, og har du fået vabler af dem? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chau

   Hej Amanda,
   De er så fine. Jeg går super godt i dem fordi de er ikke så høje.
   Jeg har ikke fået vabler af dem 🙂
   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Flæse mani til budget priser