Black Friday Rabatkoder

Pakkekalender med 20% kode “Beauty in Wonderland”

beauty in wonderland

Hvert år tænker jeg at jeg vil forkæle mig selv med en beauty pakkekalendere, sådan en man glæder sig til at åbne hver dag låge for låge. Men jeg glemmer det altid i rette tid og dem jeg vil prøve ender med at blive udsolgt. Så udtrykket “when you snooze you lose” passer meget godt. Det fine ved pakke julekalendere at man får prøvet noget nyt, man måske ikke ville prøve og der ligger ofte produkter af mer-værdi end det man har givet for den.

I år har jeg forkælet mig med ovenstående julekalender fra Lookfantastic som lige nu kan købes med 20% med koden LFCW20
Dvs. den kommer til at koste kr. 600,- ialt (gratis fragt) Indholdet har en værdi på over kr. 2400,-
Den lyder virkelig lækker for den bliver beskrevet sådan her på deres side:

Dette år er lookfantastic Advent Calendar pakket ind i en smuk og fortryllende æske med 4 låger, hvori du finder hele 9 Full Size produkter og 16 Deluxe Sample Sizes – alle nøje udvalgt for at give dig en fantastisk jul. Indholdet har en værdi på over 2.400 kr. i alt.

Beauty in Wonderland fra lookfantastic giver dig en luksuriøs blanding af kropspleje, hudpleje, hårpleje, makeup og skønhedsredskaber.

Årets julekalender fra lookfantastic er den perfekte måde at opdage og opleve nye skønhedsmærker, prøve nye produkter og finde nye favoritter indefor skønhedsverdenen. Forudbestil din julekalender i dag, og bliv klar til en fortryllende jul fuld af overraskelser og forkælelse hver dag op til jul, med en ekstra gave 1. juledag.

Du kan finde pakkekalenderen lige HER* – husk at bruge koden LFCW20

pakke kalender 2017pakke kalender 2017.1

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Friday Rabatkoder