♥ ♥ Nyt ur til samlingen ♥ ♥ Daniel Wellington Rabatkode

GANNI Julliard strik på udsalg

ganni-julliard1

Har du gået og savlet over den lækre Julliard strik fra GANNI og har lyst til at forære dig selv en varm og vamset julegave så læs videre. Helt sikkert en lækker sag som holder 100% også igennem det nye år. Du kan finde den populære strik med 25% lige HER Den er der pt. i alle størrelser. Jeg havde slået til, hvis ikke det var at mit budget allerede er gået til julegaver. Men smuk er den ik? Åhh…hvis bare man havde et pengetræ. Bare sådan et lille et ude i baghaven…

Edit: Jeg har lige set at Byflow.com netop har sat den røde strik magen til denne ned. Jeg mener det var den allerførste farve i denne model som blev lavet. Det er min personlige favorit. Rød er en fantastisk statement farve.

SignaturChau

3 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

♥ ♥ Nyt ur til samlingen ♥ ♥ Daniel Wellington Rabatkode