me in spring mood

lace with stella vibes


I hm posen rummede bl.a. denne fine blondesag.
Jeg har set denne fine kjole blive vist i blogland og jeg må sige at jeg blev solgt at first sight. Normalt er jeg ikke typen som bliver påvirket af hvad jeg læser i blogland, men denne her kom mig altså i forkøbet. Jeg havde ikke set den i butikken før eller læst om den, så den måtte altså lige tjekkes ud i byen. Så sandt som det blev gjort i går på min shoppetur. Den sidder godt på mig, nærmest skræddersyet. Den passer over skuldre, busten, talje, længde …it was meant to be. Det var iøvrigt den sidste i str. S i Galleri K. Det er en fin LBD og til prisen kr. 249,- er den altså et kup!

4 Kommentarer

 • Jeg har også set den et par gange her i Blogland, og ja den er super fin:) Den klær dig foresten rigtig godt. Ved du om den er fra en bestemt "linje/serie" fra H&M, såsom Divided eller Trend? Og om den evt. sælges online?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er superfin til dig!Jeg har lige købt den idag i Frb. Centret – også en str. S og den sidder nemlig fantastisk!Kan godt li den har de der lommer… gør den lidt mere afslappet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vild lækker kopi, og den sidder perfekt på dig! Vidste slet ikke at H&M kom med den, gotta go hunting…! ;-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak skal I have piger! :-)Den er fra deres almindelig hm, så den burde kunne fås i de fleste hm butikker, hvis den ikke er udsolgt.Skynd Jer, for den er virkelig et kup 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

me in spring mood