Syg

Fredag i sneakers

 læderblazer nué, t-shirt hm, buks og parka zara, bælte 2ndhand, sneakers isabel marant

Efter at have været sløj i et par dage trængte jeg bare til at have noget casual og afslappet på. Så det var oplagt at vælge et par casual røde chinos tilsat en grå t-shirt med en grå læderblazer. Det var jo fredag – casual Friday.

I dag lørdag har det været en fantastisk smuk solskinsdag, hvor hele familien valgte at gå en tur om søen. Eller det vil sige jeg løb om søen, mens manden gik, for han har stadig smerter pga. kravebenet. Sønnike cyklede på sin nye cykel, han cyklede flere omgange om søen, og hver gang han kom op ved siden af mig heppede han på mor her, som pustede som en gal. Jeg er totalt ude af form og min krop har også brokket sig pga. min dovenskab. Har nærmest kronisk ondt i ryggen og længden. Jeg bliver nødt til at prioritere mit løb noget højere. Synes bare det er svært at få det hele til at hænge sammen i hverdagen med afhentning af barn, handle ind og lave mad…efter en lang dag på job. Så er jeg altså bare ikke meget værd om aftenen. Men i dag blev der løbet en lille tur og efter frokosten gik vi alle en lang tur. Det har været en super god dag hvor jeg har nået en masse.

Hav en fortsat god weekend derude!

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syg