Friday in color pants

What a Perfect Saturday


Jeg var spontan by/shoppetur med en veninde i lørdags. En pludselig indskydelse pga. det gode vejr. Også havde jeg bare brug for at komme lidt ud 😉 ja, så kom sønnikes venindes mor med lige i sidste øjeblik. Her står jeg på stationen på vej ind med toget. Vejret var perfekt og vi var heller ikke de eneste som var i byen, for der var godt nok et mylder derinde. Hjemme var manden sammen med sønnike og en af hans legekammerater fra klassen. Han ville lege med en derfra som jeg fik arrangeret inden jeg tog afsted.

Min veninde og jeg fik en super hyggelig eftermiddag, elsker de spontane indskydelser. Mens vi spiste på norden skrev manden en besked om, at min veninde og hendes familie var inviteret til hjemmelavede lamme kofta hos os om aftenen. What! 😀 Så fedt at han gad stå for maden og ikke nok med det var det lammekød fra den nærliggende bondegård. Så på vejen hjem gjorde vi lige stop forbi Torvehallerne fordi min veninde havde set at man kunne få chokolade trøffel kugler derinde. Så det måtte vi altså ind efter. Jeg kørte direkte hjem hvorefter hun troppede op med mand og børn en times tid efter. Det var fantastisk og lækkert mad min mand havde lavet. Han lavede 2 retter, en ret til børnene som ikke var stærk og en stærk lamme kofta til os. Det hele var bare lækkert. Mums! Sikke en dejlig dag med 3 spontane indskydelser.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday in color pants