Lidt mere af det gode vejr

Billige knyttede armbånd

Det er helt vildt som H&M spytter det ene lækre budgetvenlige smykke ud efter det andet. Så jeg kunne ikke dy mig da jeg spottede de her fine knyttede armbånd i lækre farver. Det hvide hapsede jeg dog til min kollega sammen med det neon gule halskæde. Hun blev glad 😀 for hun havde gået forgæves efter det i lørdags.

I dag skal jeg til presse event hos H&M, som jeg glæder mig rigtigt meget til. Det er ingen hemmelighed at H&M er en af mine favoritbutikker, så jeg glæder mig til at se hvad der kommer til efteråret. H&M har allerede afsløret at der er et nyt design samarbejde mellem dem og Anna Della Russo. Hun er moderedaktør for japansk Vogue og har en meget farverig og pompøst stil. En stil som er meget anderledes end min egen, men jeg elsker at se hendes måde at sammensætte en masse farver sammen med masser af guld accessories. Jeg er spændt på at se om noget af hendes kollektion vil være tilstede imorgen.

Husk at deltage i min konkurrence om et helt års forbrug af Kleenex lige her

SignaturChau

4 Kommentarer

  • Ih hvor er de fine 🙂 Me like!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg håber du evt. vil kunne hjælpe, for jeg har nu i to uger forgæves ledt efter den der neon gule halskæde, ar været i 6 hm butikker, men har endnu ikke fundet den, har du set den nogen steder? (-:

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Der er mange som er gået forgæves efter den halskæde. Den har været ekstrem populær og solgt ret hurtigt i butikkerne. Selv deres egne medarbejdere har haft svært ved at få fat i den fik jeg at vide. Jeg spurgte samtidig om den vil komme igen, men det kunne hun ikke svar på. Ville selv gerne have købt en til en veninde da jeg fik min, men det var den sidste fik jeg at vide.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt mere af det gode vejr