Glædelig Jul!

Jule stemning anno 2012

Søndag var det lille juleaften og 4. advent hvor det sidste og fjerde lys blev tændt.
Bemærk at det stadig er grønt udenfor.

Par timer efter samme dag kom snestormen og terrassen blev dækket af florlet sne.
Så hyggeligt og jule stemningen breder sig. Juletræet er allerede taget indenfor og svigerfar og jeg knokler for at få det til at stå lige.

Julekonfekten blev lavet lørdag aften. De er lavet af svigermor og sviger far sørger for chokolade og pynt.Mums, det er fantastisk lækkert!

Så var der lige eftermiddags kaffe med hjemmelavede brunkager, korender med kokos, snegle og lusekatte. Vi spiser hele tiden…. hold op vi bliver tykke 😉

Så står juletræet med sin pynt. Pyntet af svigerfar og JP. Svigerfar kan godt lide at der kommer rigelig på træet og sjovt nok var JP rørende enig i det. Det var sjovt at opleve de to herrer gå og hygge med det mens de hørte Elvis Presley og dansede til det imens. De var iøvrigt ude sammen og udvælge et ude i skoven. Sammen fik de det fældet og bragt hjem. Så det må sige at være et godt teamwork de to havde sammen.

Juleaftensdag skal der lægges gaver under. Vi er ikke så mange i år, da min svoger holder jul hjemme med hans kones familie sammen med deres sønner. Min mands andre 2 brødre kunne ikke deltage i år. Tjek på facebook lige her hvordan juletræet kom til at se ud med gaver under.

Lige nu er vi på vej til årets julefrokost komsammen med resten af familien. Vi skulle have været 34 men der er at par som har valgt at tage 1 måned til Mauritius (det gad jeg også), og et andet er forhindret i at komme, så vi bliver “kun” 30 år. Også skal vi spise og hygge med god mad og snaps. Der skal sludres og krammes og børnene leger. Traditionen tro skal vi have den alt overskyggende pakkeleg. De små elsker den og det vi voksne egentlig også 😉 Så bliver der slået sekser for fuld hammer 😀 det plejer at gå vildt for sig, men mega hyggeligt. Alle griner og der er kamp til stregen. Faktisk det samme hvert år 🙂

Glædelig jul!!

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig Jul!