Velour - Tern - Plisseringer

I WANT THESE A. WANG SANDALS

Fantastiske sandaler fra Alexander Wang. De er da helt fantastiske i læder med en perfekt hælhøjde på 9 cm som er til at gå med. Flot snue og med ankelrem så de sidder på foden. Nu havde jeg lige besluttet mig for ACNE Track men kommer helt i dilemma… hvilket par  skal jeg vælge? Track støvlen eller de her? Jeg ved godt de ikke er sammenlignelige, men da jeg kun har råd til et par, så er spørgsmålet hvilken par vil jeg blive mest glad for?

SignaturChau

4 Kommentarer

 • pernille

  Hel klart Track! De udgår af produktionen, har jeg fornyligt hørt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg er helt i tvivl. Men Track er også vildt flot. 2 forskelligt fodtøj som ikke kan sammenlignes.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • åhr de er smukke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velour - Tern - Plisseringer