GREY´ISH

OSLO

På vejen hjem fra skiferie havde vi lige et par timer som skulle slås ihjel i OSLO inden vi skulle ombord. Vi besluttede at se nærmere på deres nye operahus. De har også fået et operahus, det er ligesom det er blevet moderne at storbyer skal have et operahus ved vandet. Vi var blot et smut inde i den store foyer inden vi gik op mod byen.

dynefrakke/juicy couture, pelshue/baum und pferdgarten, cashmere tørklæde/cos, sneakers/isabel marant, taske/louis vuitton

Jeg er godt pakket ind for det var koldt i OSLO. Og det bedste overtøj jeg har er min dynefrakke og sammen med pelshuen og de nye Hestra luffer. Så var jeg klar til nordpolen! Jeg fik dog et mindre chok (læs: rigtig ked af det) i bilen på vejen da vi kørte fra ski stedet, fordi jeg ikke kunne finde pels huen. Jeg var sikker på at jeg havde lagt den på bagsædet, men JP kunne ikke se den omme bagved og med alt det habengut vi slæbte op og ned i bilen, tænkte jeg den måtte være faldet ud mens vi pakkede 🙁 æv! så jeg sad i bilen ret ked af det, men hvis det var sket var der ikke meget at gøre ved det. Så jeg indstillede mig langsom på at den var tabt. Efter at have kørt mere end 70 km, siger JP pludselig : jeg har fundet en sort hue! og jeg som siger: Hvad for en sort hue??! Han kan da ikke bare sige en sort hue 🙂 …. men det var den og var mærkelig nok landet i en af hans lommer, som han har hængende foran sig i bilen. Hold op jeg blev glad for det! Py…så blev det alligevel en god dag 🙂 For nogen kan det måske godt være…ej, altså..det er jo bare en hue… men for mig er det ikke bare en hue. Det er huen! Den er lavet i det blødeste kaninpels, quiltet indvendig med blå tråd og med hæklet i små firkanter i pulten. Den er så lækker i pelsen, kraftig og fluffy. Også er den stadig super pænt selvom den tit bare bliver mast ned i min taske. Det er et af sagerne jeg i tidens løb får mails om jeg vil sælge den. Jeg tror aldrig den kommer til salg. Jeg så den første gang i Risskov da jeg var hos mine svigerforældre. Jeg købte den ikke, men den rumsterede i mit hoved, så meget at jeg fortrød den ikke kom med mig hjem. Fik fluks svigermor til at købe den for mig efterfølgende i håb om at den ikke var solgt i mellemtiden.
Se bedre billede af huen og min frakke her.

I Oslo, fik vi spist et hurtigt frokost måltid på Mac D. Ikke det mest gastronomiske, men sønnike elsker det. Bagefter var vi rundt i byen for at ose i butikker. Jeg fik ikke noget, hvilket var helt bevidst. Manden fik til gengæld et par lækre sager i butikken VOLT. Jeg købte ikke noget, har nemlig lavet en shoppeplan, som jeg ihærdigt prøver at holde mig til. Lige nu har jeg lovet mig selv et par lækre støvler, som jeg må få, når jeg får solgt ud af det samme beløb som støvlerne koster. Vil du hjælpe mig med mit projekt, så har jeg sat et par sager til salg lige her. Hvilke støvler det er, jeg drømmer om, kan du se på bloggens facebook side 🙂

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GREY´ISH