WHAT´S IN THE WHITE BOX?

ALL BLACK AND IN HOODIE

hættetrøje/the dragon collection for hm, nederdel/isabel marant, sneakers/sam edelman, bum bag/yvonne koné

Fredags casual, det var hvad jeg var i går. Kørte det hele i sort på sort og med hættetrøje. Hættetrøjen er fra The Dragon collection, designet i samarbejde med Trish Summerville, som også var stylisten bag filmen “Mænd som hader kvinder”. En kollektion, jeg personligt syntes var ret fed. Så jeg fik lidt derfra blandt andet denne hættetrøje, elsker at den kan lynes helt op, især JP synes det er genialt. Han elsker når jeg tager den på og lyner den helt op så jeg bliver gemt i hætten 😉

Sneakers er fra Sam Edelman og de er efterhånden ret slidte. Læderet var pre-slidt fra starten af, så det er simpelthen looket. Se dem bedre her. De er dog stadig fine og elsker de slidte læder kombineret med nitter og similisten på siden. Fin kontrast efter min mening.
Resten kender I vist efterhånden, så behøver ikke mere introduktion 🙂

I dag er vi til barnedåb da vores lille niece skal døbes. Hun skal hedde Filippa. Det er sådan et fint navn synes jeg. Håber I alle nyder søndagen!

SignaturChau

6 Kommentarer

 • Den nederdel ville jeg søreme gerne eje 😉 Der er i det hele taget en del ting fra din garderobe jeg gerne ville eje!

  Hvor lyder det dejligt med barnedåb – Og vejret er da perfekt til det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak søde Ida! nederdelen var mega dyr synes jeg, da jeg købte den. Men den har virkelig været alle pengene værd. Har du set at hun har lavet en tilsvarende også i silke blot med blomsterprint…den er så flot! men også dyr kr. 2200,-

   Vejret var perfekt til barnedåb 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er du lækker Chau, casual og klassisk i et og samme outfit, me like 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak søde Katja!

   Synes du det er klassisk…det havde jeg ikke lige tænkt på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT´S IN THE WHITE BOX?