SHOE HAPPINESS

WEEKEND FOTOS

Billeder fra weekenden der er gået. Vi var til fødselsdag fredag aften hos min svoger. Lørdag stod vi tidligt op for at køre til Århus by da vi skulle til barnedåb søndag. Jeg havde en deadline fordi jeg endelig langt om længe fik en tid hos en kosmetolog jeg har fået anbefalet. Så efter at forsøgt at få en tid så lykkedes det endelig fjerde gang.

Det var altså også fantastisk! Først fik jeg 2 ansigts rens med en rense gele og skrubbet let med en klud. Så fik jeg en dampbehandling for at åbne porer for at blive helt renset ud. Så fik jeg en hud analyse. Det gik rigtigt godt, hun kunne se at jeg er god til at rense huden hver dag og at jeg er ikke ryger. Det var da dejligt at få at vide. Dog skulle jeg sørge for at mine kinder fik rigelig med fed creme især om vinteren eller hvis jeg opholdte mig meget ude i koldt blæsende vejr. Så kom den lidt hårde del hvor hun med et ”tortur” værktøj fik fjernet hudorme og et andet et som hun fik skrabet en lag ”fedt” som var ophobet på hagen…av av..det gjorde nas. Så meget at tårerne løb. Så området ved næse og hage var hævet og rødt.

Efter det fik jeg en frugtsyre behandling som passede til min huds behov,  som var let skummende følelse som nærmest tørret ind i huden, dejlig behageligt. Så blev den tørret af og jeg fik en serum som skulle booste min hud. Samtidig fik jeg massage i ansigtet, godt ned i nakken og skulderpartiet og hovedbund. Det var vildt skønt bare lægge der med fleece tæppe over og blive forkælet. Til sidst fik jeg en skøn dagcreme på.

Så fik jeg desuden den idé at få rettet og klippet bryn. Hun var simpelthen så god til det. Det kostede 50,- herregud. Hun malede dem op med øjebryns farve og det så fint ud, dog synes jeg selv det så malet nok mest fordi jeg i hverdagen ikke gør så meget ud af make-up. Jeg var helt groggy da jeg kom op af briksen.

Jeg fik derfra med et nyt brynkit fra Jane Iredale browkit til at tegne mine bryn op med. I starten tænkte jeg….at det var svært men nu har jeg gjort det 4  gange og det er ikke besværligt. Jeg tænker at jeg bliver helvedes god til at styre den pensel engang. Så fik jeg også en skin booster fra Dermalogica. Billedet nedenfor er med “gamle” bryn. Taget lige før vi skal afsted til fødselsdagsfest i fredags før min ansigtsbehandling. Man kan virkelig se jeg trængte til det ik? 😉

Hun var virkelig god og det er bestemt ikke sidste gang jeg skal under hendes behandling. Nu håber jeg bare at vi kan time det så det passer ind i hendes og min kalender. Det har taget mig næsten et år at komme til!

Stort og flot Ole Mathiesen ur midt i det grønne. Cool! Det er på Århus Golfklub.

Søndag var vi til højmesse og fik overværet 2 barnedåb. Det var svært for JP og hans fætre at sidde i kirken og høre præsten prædiken og salmer. Det tog altså også 1,5 timer og vi andre havde også svært ved at sidde stille 🙂 I efter dåbs handlingen kørte vi til Århus Golfklub og fik lækker brunch. Vejret var jo helt perfekt, så vi fik også tid til at være udenfor og fik set på klubben samtidig med vi nød det fantastiske vejr.

Atle og Magnus som lige går en tur i det gode vejr.

Alle de lækre gaver på gavebordet. Der var også en tre-hjulet med cykelhjelm og en gåvogn som ikke kom på. Vores lille fætter Erik var selvfølgelig klar med en hjælpende hånd til gave udpakning. Vores gave er den med hjerterne på. Vi gav dem en juniordyne og sengetøj fra Ofelia. Ofelia ligger på Amagertorv og har de lækreste dyner og sengetøj der. Manden har købt ægyptisk bomulds sengetøj, det er så lækkert at sove i. Og til trods for at det er mere end 10 år gammelt,  så er det stadig super lækkert. Prisen er hamper, så er I advaret, men det værd.

Efter en brunch som trak ud til kl. 15 besluttede vi at køre hjem igen. På vejen hjem lagde vi et smut forbi Ringsted for at prøve restaurant Oishii.
Ejeren af restauranten har været chefkok på Umami i København. Så det måtte vi lige prøve af.

Det færdige resultat. Det smagte lige så godt som det ser ud.

Jeg bestilte også et par Unagi som er ål. Et af mine favoritter, selvom det er politisk ukorrekt. Ærgerligt at ålen ikke er så tilgængelig mere. Æv!
Husker som barn at mine forældre ofte serveret ål fordi de var billige.

Det var så min weekend i billeder. Det er altid skønt at komme lidt væk hjemmefra.
Lidt som at være på ferie og JP elsker at komme hjem til bedsteforældrene, især når alle hans fætre er tilstede.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOE HAPPINESS