Pastel Blomster

Black on a sunny day

top/hm, nederdel/isabel marant, bælte/zara, stiletter/gianvitorossi

Mit outfit i går var holdt i sort. Helt sort. Den sorte top er ny og er faktisk magen til den råhvide jeg har på her. Begge toppe er meget Isabel Marant´ish 😉 men til budget priser. Jeg har købt 2 af de råhvide, og har dem på ovenpå hinanden, fordi de er lettere gennemsigtige, 1 i sort og 2 råhvide bluser med lange ærmer. Alle i samme kvalitet. Jeg synes tit jeg står og mangler en fin top, sådan nogle man kan have på under en blazer. Og de her er perfekte, pæne nok til at have udenpå også er de i en dejlig let stræk kvalitet. Tror de er på udsalg lige nu på hm.com.

Faktisk havde jeg mine blå, røde og hvide Isabel Marant sneakers på, men valgte at skifte til de her heels. Jeg havde 3 møder igår, 2 ekstern. Det er utroligt hvad et par fodtøj kan skifte udtryk på et helt outfit. Med sneakers så det meget mere sporty ud og med heels blev det var lidt mere vovet og nærmest et fest outfit 🙂
Men hverdagen er jo også en slags fest 😉

SignaturChau

6 Kommentarer

 • Jeg tror næsten, at jeg må have fat i en af toppene, og måske også en til af de langærmede bare i sort! De er så fine – og jeg synes virkelig, at H&M laver nogle fine ting fortiden! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er simpelthen SÅ smukke de sko, elsker dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tusind tak! Jeg er også meget glad for dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • johannes

  Fuldstændigt fantastisk outfit, Chau. Godt rundet af, med super elegante stiletter, der ser ud som om, at de er lavet til sættet.

  Jeg synes ofte det sker, at du “afslutter”, med lidt voldsomme sneakers, der stjæler meget af billedet, i forhold til resten af tøjet.

  Det kan være jeg synes det ser sådan ud fordi, at du er så tiny, eller måske bare fordi, at jeg (indrømmet) har en forkærlighed for stiletter. 🙂

  Det her, var ti’vertifal super fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   1000 tak J. Sættet blev lidt mere fest agtigt end jeg havde tænkt mig med stiletter. Men det var mest pga. leverandør besøg at mine sneaks blev udskiftet.
   Jeg er ked af at jeg tit i din verden afslutter med voldsomme sneakers, men det er sådan jeg godt kan lide det. Kan godt lide at bryde et feminint outfit med noget “voldsomt” 🙂
   Det er ikke mig hvis det er for fint. lidt som her. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pastel Blomster