Lag på lag i sort

Cremer til min hud

Nu er vi gået over til en mørk, men også en tør tid, især for hud og hår. Håret bliver statisk, huden strammer hvis man glemmer cremen og læberne tørrer ud. Radiatorerne kører og man skal huske at lufte ud dagligt, alt sammen ting som tørrer ud. For mig især betyder at jeg smører huden med fugtighedscreme og husker at drikke rigelig med vand (Det er jeg ekstrem dårlig til)

Efter bad smører jeg kroppen, især arme, albuer og ben godt ind i et jævnt lag med NIVEA Repair og Care creme. Jeg kan godt lide den er let flydende, men heller ikke for let at det kommer til at dryppe, men den er nemt at smøre ud og samtidig fed nok til at give fugt til huden. Cremen indeholder indeholder Hydra IQ, en ingrediens, der ifølge videnskabelige studier stimulerer aquaporinerne, hudens naturlige fugtkanaler. Den har en ren let duft som ikke forstyrrer. Jeg bryder mig ikke om cremer som dufter alt for kraftigt, og hvis jeg ønsker duft så har jeg mine yndlingsdufte som jeg selv putter på Læs mere om den her.

Beaute Pacifique, er et mærke jeg længe har brugt og stadig sværger til når min hud skal have førstehjælp. Jeg har prøvet en del produkter derfra og er fan. Denne her vist er deres Instant Hydrating mask som er en fugtmaske. Den er en lifesaver for min hud og selvom det er en fugtmaske som skal af, så vælger jeg at sove med den hele natten. Næste morgen føles huden allerede godt fugtet. Læs mere om den her.

Neutral er et produkt vi bruger, når vi vasker tøj, men vi er også begyndt at bruge deres kropspleje produkter. Læs hvilke produkter her. Pt. er jeg fan af deres håndcreme. Mine hænder bliver tørre og ru, og neglene flækker let i en tør tid. Det hjælper heller ikke ved at man i løbet af dagen vasker hænder en del hænder. Håndcremen står fast ude ved gæstetoilettet, så alle har gavn af den. Den er uden parfume og parabener. Prisen er også budgetevnlig. Se i øvrigt de gode tilbud på Neutral som Matas fører lige her.

Til et event stiftet jeg bekendskab med Neutral Intensive Cream. Den fangede min interesse fordi JP har lidt af atopisk eksem, som kommer og går. Her på det sidste har det været nærmest usynlig, men jeg husker også at smøre ham ind på albuer og knæ, især efter bad. Det er oftest der det kommer, og det er ret så træls for ham. Det klør og han har svært ved at lade være med at kradse i det. Det er længe siden vi sidst har haft et alvorligt udbrud, men jeg smører ham tit med denne creme efter bad. Den er også uden parfumer, parabener og giver den tørre hud fugt. Læs mere om den her.

 Hvad bruger du til din krop og ansigt i en tør tid? Noget du vil anbefale?

2 Kommentarer

  • Jeg er stor fan af BP og bruger altid deres body lotion 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      BP er noget af det bedste synes jeg. Min hud er ihvertfald glad for det. Body lotion den har jeg sjovt nok aldrig prøvet. Har ellers prøvet en del fra mærket 😉 så jeg må se at få den prøvet en dag.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lag på lag i sort