70´vibes me

Essie spring collection 2015

Jeg er jo tosset med Essie lakker og den nye kollektion Essie Spring Collection 2015 er så fin. Jeg har nævnt den HER  I dag har jeg taget alle farverne med og pigerne på jobbet incl. mig har hygget sig med dem. Det har været så hyggeligt at sidde og snakke og diskutere farverne og ikke mindst se hvad pigerne vælger som deres favorit.
I søndags havde jeg taget  “Flowerista” på og toppet med “pinking about you” (den er dog ikke med i æsken) men man kan bruge en hvilken som helst at toppe med.
I dag har jeg valgt at prøve “Garden Variety” super smuk petroleum farve. Du kan se den hvordan den kom til at se ud på instagram @chauthetiger

De nye farver hedder fra top og med uret:

Blossom Dandy (lys mint med et snert af blåt)
Petal Pushers (lyse grå med et snert af lilla)
Flowerista (den jeg har på)
Perenial Chic (nærmest nude)
Garden Variety (Petroleumsagtigt)
Picked Perfect (en mørkere nudefarve)

SignaturChau

6 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

70´vibes me