// Tuesday

//Mit nye ur og rabatkode

Følger du med i mit virtuelle liv på Instagram (chauthetiger), så har du opdaget hvilket smukt og tidløst ur, som jeg har modtaget fra Daniel Wellington. Jeg blev allerede begejstret da jeg pakkede det ud, for det kom i en flot æske. Det er også en del af oplevelsen. Jeg er ur samler, og de fleste af mine ur er lidt bling bling, så det er perfekt at dette er nedtonet og klassisk. Jeg har ikke nogen ure med læderrem, så jeg glæder mig til at få det inkorporeret i min garderobe. Jeg er ikke typen som blot beundrer urene hjemme, nej de skal bruges. De skal nydes i hverdagen og jeg går sjældent ud af huset uden et ur, vil simpelthen føle mig nøgen uden. Jeg er især glad for dette ur pga. det tidsløse design, den stærke kvalitet, den flotte skive og enkelheden. Et klassisk ur som vil matche til min stil. Mit ur hedder classic-st-mawes-lady og remmen har den lækreste nougatbrune farve og skiven er i roseguld, med et æggeskal farvet skive. En fantastisk kombination!

I kan ligenu få 15% rabat hvis I bestiller et ur fra Daniel Wellington, I skal bare bruge rabatkoden inden betaling –thetiger – og den gælder frem til den 30. april. (Der er fri fragt på deres ure) Der går kun 2-3 dage maks. fra du har lagt bestilling til du har uret på din bopæl. Det er hurtig leverance. Er det ikke fin? 🙂

 

 

 

 

SignaturChau

6 Kommentarer

 • Nøj, hvor er jeg bare misundelig! Det er simpelthen bare for smukt 🙂

  http:cillesunivers.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg er også ovenud glad for det. Elsker at det er helt tynd og klassisk. Et ur som kan bruges mange år frem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Alle I dejlige bloggere har altså nogle fantastiske sponsorater 😉 Det der ur er “to die for”, og sikke det klæder dig! Hvem der bare kunne pryde håndleddet med sådan et 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hvor er du søøøød. Jeg tror det vil klæde alle håndled for det er er lækkert 😉 jeg er super glad for det. Kan kun anbefale det. Brug rabatkoden 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, hvor er det bare fedt!!!

  http://www.katrineringbaek.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

// Tuesday