Vind en Style Charger Powerbank

Sneakers kærlighed + Bootz rabatkode

På mine ahem…ældre dage 🙂 eller i den senere stykke tid har jeg bevæget mig over i noget mere fladt fodtøj, nærmere sneakers. Jeg har altid haft en kærlighed til dem, fordi de først er fremmest er ret cool, og kan sættes til alt fra bukser til nederdele. Også er de altså også bare generelle mega rare at have på, det er alfa omega synes jeg. Herunder er mine seneste tilføjelser  i løbet af ehh… 8 måneder´ish og mine favoritter pt.Adidas Stan Superstar som de fleste af Jer allerede kender, for de må siges at være en klassiker. En ny fortoldet udgave med hard rosegold på snude. De er ikke hvide, mere råhvide. De er bare så fine så dem sparer jeg lidt på 😉 de blev nærmest revet væk i butikker og online, men var så heldig at finde et par i min størrelse også var det bare et klik for at få dem hjem. Har før fået at vide at de jo er som en sikkerhedsko 😉Nike Free er også en gammel kending. Mit første par Free fik jeg anbefalet af svigermor og har været glad for modellen. De er ultralette og bløde, føles som at gå på gulvtæppe. Til gengæld giver de ikke meget støtte, så jeg vil ikke anbefale dem til løb. Hælkappen bagtil er nemlig ultratynd og består kun af et nylonstykke. De er meget fleksible og kan bøjes helt. Det er tit dem jeg hopper i når vi skal gå en tur eller når jeg hopper afsted på cyklen til købmanden.Reebok leather classic er et par jeg har ledt i evigheder efter….føles det som om, ca. 2,5 år. Det er også en klassiker på sneakers fronten. De er udsolgt mange steder og hvis der har været nogen tilbage, så har det ikke været i min størrelse. Jo, indrømmet så har jeg nok også været for nærig med at kaste fuld beløb efter dem, da jeg et par gange har set man kan få dem med rabat bare ikke min størrelse. Jeg fandt de her på instagram til lige under halvpris, aldrig brugt, slog jeg til. Jeg elsker det hvide crispy look … (nu må vi se hvor længe det holder) og den boungy effekt når man går i dem. Nike Lunarglide hedder mine nye løbesko. Jeg har længe vidst at mine gamle løbesko havde udtjent deres værnepligt. Så da JP og fætter var i bio for et par uger siden, havde manden og jeg 1,5 time som blev slået ihjel med at ose mens drengene så film. Vi var bl.a. forbi Sport master, her blev jeg straks forelsket de her fra NIKE, men for mig var det vigtiger med skoens funktion og egenskaber end udseendet. Det er trods alt vigtigere med det rigtige fodtøj for at undgå skader end udseendet. Hos Sport master fik jeg tilbudt en løbetest. Testen viste at pga. min løbestil har behov for løbesko, og udfra resultatet blev jeg anbefalet de her. Ja, så var de købt 🙂 Jeg kan virkelig mærke en forskel i forhold til mine gamle sko. Jeg er også typen som elsker at læse om specifikationer, og de her er blevet anbefalet af flere løbere. De er en opdateret version så NIKE har lært og hørt fra fagfolks røst, så de har forbedret skoen. De er lette, næsten som mine NIKE Free og til trods for de er bløde, så giver de ekstrem god støtte. Den lyserøde hælkappe bagtil er hård og fast imodsætning til mine FREE. Det var lidt sneakers snak om mine yndlings sneak pt. Er du også fan af sneakers? Hvilket par er dine yndlings?

Der er i øvrigt ekstra 15% på alt på både nye og udsalgsvarer på Boozt. Tilbuddet gælder blandt andet tøj, sko og tasker fra mærker som Filippa K, Tiger of Sweden, Lacoste m.fl. For at benytte sig af tilbuddet, skal man indtaste koden 15TODAY på søndag, altså i morgen. Jeg sidder og overvejer om jeg skal klikke de her sneakers fra By Malene Birger hjem 🙂
Bootzt har i øvrigt By Malene Birger tasken som er afbilledet foroven. Den er jeg meget glad for. Den har været udsolgt længe, men er igen kommet på hylden. Det er i øvrigt den jeg har rundt rundt med i den sidste måneds tid, den er perfekt til hverdagsbrug og stor nok til at rumme alt mit grej. Helt klart en taske jeg vi anbefale. Hvis du handler hos Bootz , husk at bruge kode 15TODAY, dumt at glemme det. Gælder kun på søndag.

Husk i øvrigt at deltage i min give away på en sød powerbank lige under dette indlæg.

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Åhh så mange fede sneaks 😉
  Jeg drømmer lidt om et par i en pangfarve her til sommer, men kan slet ikke vælge… bliver nok noget rød/lyserød… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak søde 😉
   Et par i pangfarver lyder også lækkert. Jeg kan anbefale mine NIKE. Man går virkeligt godt i dem og de vejer nærmest ingenting.

   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en Style Charger Powerbank