Colab tørshampoo

Smykke ønsker

chantiDet er vild som tiden flyver og det betyder også at vi allerede er godt inde i november måned. Snart runder kalenderen december også er det tiden for gave ønsker og indkøb til sine kære. Jeg er som sædvanlig ret dårlig til at lave en ønskeseddel for jeg ender ofte med at købe det selv inden 🙂 men når det gælder smykker, så foretrækker jeg at få dem i gave. For mig er et smykke en personlig gave og den minder mig altid om vedkommende som har givet mig den.

Sidste år handlede jeg hos Chanti.dk og jeg var ret imponeret over hvor stort deres udvalg er af smykker er samtidig med at de tilbyder en hurtig levering. Et perfekt sted at juleshoppe hvis man er for sent ude. Udvalget er stort, smykkerne findes i mange stilarter, så det er ikke svært at finde noget som falder i de fleste smag. Smykkerne findes også i alle prisklasser, så der er ingen undskyldning for at købe en lille ting til en man har kær uden at sprænge budgetter. Man får smykkerne leveret i små gave æsker, som man kan opbevare smykker i når de ikke bliver brugt. Chanti har fri fragt ved køb over kr. 500.

Foroven har jeg samlet mine personlige favoritter fra Chanti.dk og som vanligt er det øreringe som fanger mit øje. Især dem fra Julie Sandlau synes jeg er særlig smukke. Jeg elsker hendes fine og romantiske univers som smykkerne repræsenterer. Jeg har allerede de HER fra hende og jeg bruger dem til hverdag og fest. Det ville ikke gøre noget hvis de HER var under juletræet i år. I det hele taget måtte alle smykker ligge under træet (håber min familie ser med)

I år tror jeg at svigerfar skal have et Daniel Wellington ur i julegave. Så jeg håber ikke at han læser med her 😉 jeg har selv været super glad for mine ure derfra. De laver enkle og klassiske ure, som er nemme at bære. Modellerne er tidsløse og kan bruges til mange lejligheder.

Kender du Chanti og har du handlet hos Chanti.dk før?

 

Indlægget er sponsoret, men holdninger mine egne.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Colab tørshampoo