Give away på Crabtee & Evelyn

4. advent // Vind et PICTO ur

pictoDenne give away skulle have været udgivet i går på 4. advent. Men jeg var simpelthen lagt ned, så den kommer her mandag i stedet for. Bedre sent end aldrig. Jeg udlodder nemlig et ur fra PICTO, som er et dansk design makkerpar står bag. Urene er minimalistiske og med rene linjer, passer til de fleste. PICTO blev skabt af de to unge flippere Steen og Erling i 80’ernes minimalistiske hippie tid. Uret fik en fantastisk modtagelse både i Danmark og internationalt. De ønskede at designe et “billede” af tiden.
Det almindelige og typiske ur har en fast urskive og minimum 2 visere. I PICTO’s tilfælde er der kun en viser. Urskiven har en fastmonteret timeviser “prikken”.
I tak med tiden, drejer urskiven og giver en illusion af jorden der bevæger sig.
Så PICTO har prikken som viser timerne og en enkelt viser som viser dig minutterne. Nedenunder en beskrivelse hvordan man læser viser og prikken. PICTOs grafiske udtryk er moderne og minimalistisk, og dermed mere aktuelt end nogensinde. Urets øvrige styrke ligger i den revolutionerende ”rotating disc”, der selv efter tredive år adskiller Picto fra andre på markedet. Jeg synes det er så smuk i sin enkelhed og afspejler den skandinaviske smag for enkel design og er et godt billede af tiden lige nu.

PICTO’s tidsløse og meget innovative design har ført det direkte ind på en fast hylde på MoMA, Museum og Moderne Art i New Your. Her er uret blevet en fast del af deres udstilling. Se mere af kollektionen HER.

Du kan blive den heldige læser af et PICTO ur ved at:

    • Følge mig på instagram @chauthetiger og like billedet ♥ derinde
    • Skriv herunder hvilket ur du kunne tænke dig at vinde hvis du blev den heldige vinder. 

♥ Glædelig jul 

Indlægget er sponsoreret ved at jeg må udlodde et ur, holdningerne er mine egne. Du kan i øvrigt stadig nå at deltage i mange åbne give aways på bloggen, skroll blot ned igennem bloggen og du finder dem let 🙂

 

watch

SignaturChau
   

44 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give away på Crabtee & Evelyn