Fredagstip! Leopard billig vs. dyr

Oils of Life from the Body Shop

Processed with VSCO with a6 preset

En olie jeg har brugt igennem sommeren er denne fra Bodyshop. Den har næsten fået kult status for dens virkelige gode egenskaber. Hvis du ikke kender den i forvejen så er det selvfølgelig Oils of Life der er at tale om. Oils of life er en serie som består af flere skønhedsprodukter. Serien retter sig mod den ældre hud, men jeg vil sige, at hud i alle aldre kan få gavn af produkterne. De gennemgående ingredienser er frøolier, herunder

  • Sortkommenfrøolie, som har en enormt høj koncentration af antioxidanter, som beskytter og styrker huden. Det er anbefalet at man har det med som en del af sin plejerutine.
  • Kameliafrøolie, som også har et højt indhold af antioxidanter. På huden er den let absorberende, men samtidig nærende, fugtigvende og genopbyggende. Alt sammen noget som booster huden.
  • Hybenkerneolie, som indeholder omega 3 og 6 fedtsyrer. Disse er vitale for huden. Hybenkerneolie er også intenst nærende og fugtgivende og giver huden glød.

Jeg er vild med olien fordi den nærmest smelter ind i huden så man får ikke den fedtede fornemmelse. Jeg bruger 2-3 dråber som rækker til ansigt og hals. Masser den langsomt ind i huden så får olien varme fra fingrene, inden jeg bruger min almindelig dagcreme. Jeg synes huden føles gennemfugtet. Om aftenen føles huden stadig blød og rar efter rensning.

Jeg synes prisen er god til trods for den ligger i den høje ende af Bodyshop pris niveau. Den er drøj og virkningen er god til prisen. Den kan købes HER  SE mere af Bodyshops lækre produkter HER


Indlægget er sponsoreret ved at jeg har modtaget produktet til test, holdningerne er mine egne.

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagstip! Leopard billig vs. dyr