Panik Panik! Hvad skal jeg have på til bryllup?

Lækre ankelstøvler til spotpris fra VRS

vrs-stoevlerAnkelstøvler fra VRS

//Reklame//
Nu er sommeren gået på hæld til trods for at sommeren herhjemme ikke har været eksisterende. Efteråret stikker allerede nu snuden frem og jeg er selv langsomt ved at finde mit overgangstøjet frem. Noget af det mest svære for mig at gå fra sommer til efterår at have gået med bare tæer i sandaler til at have lukkede sko. Men efteråret er også en dejlig tid med de smukke farver og lyset som er helt specielt når man går en tur i skoven. Efterår er hygge indenfor med en god bog, børnefilm i bio med knægten, varm kakao og te og iføre sig i store vamset strik og vikle tørklæderne omkring sig. Jeg holder faktisk rigtigt meget af efteråret for det er også årstiden, hvor man kan give sig i kast med lag på lag og efteråret er også fashionvise den tid, hvor der er mange muligheder, nogen vil endda påstå flest.

På min indkøbstur i torsdags kunne jeg ikke undgå at lade de her ovenstående støvler fra VRS gå min næse forbi i min lokale føtex. De koster kun kr. 199,- så de måtte fluks prøves og kom med hjem samme dag. Da manden så dem i entreen ved første øjekast troede han at det var dem fra Toga Pulla, altså dem som koster over kr. 3000,- .-) Til prisen kr. 199,- er de selvfølgelig ikke i ægte skind, men støvlens finish synes jeg er ret godt lavet. Også ved jeg med mig selv, at jeg ikke er ømme for dem og ærgrer mig, hvis der skulle komme en regnbyge eller to (som der jo gør ret tit herhjemme) Jeg havde dem på i går i København, sat sammen med en feminin slå-om kjole. Støvlerne gav mit outfit noget råhed og kant til et hverdagslook. De er nemme at style og vil være perfekt til et par jeans og en stor vamset strik til den kommende tid, også går man ikke mindst godt i dem. Da jeg postet billedet på min facebook side forleden var en af mine veninder fyr og flamme. Uden at vide det måtte hun vide hvor de var fra og til prisen var hun ved at gå bagover. Så hun skulle også forbi sin føtex efter arbejdet. Har du ikke en føtex i nærheden kan du være heldig at finde dem i Bilka. Men skynd dig for jeg tror der bliver rift om dem.

Jeg var til møde sammen med VRS i sidste uge og fik fortalt om det som ligger på hylderne nu og de kommende styles. Samtidig fik jeg et sneak peek hvad der kommer snart og tro mig I kan glæde Jer. Jeg vil klart anbefale at kigge forbi VRS afdelingen, når I alligevel er i føtex eller Bilka. Jeg kunne selvfølgelig ikke lade være lige at bruge et par minutter eller 30 min. sidst jeg var i føtex, efter den fine præsentation jeg fik. Hvis du følger mig på min stories på instagram @chauthetiger, har du nok set alle de fine styles jeg fik prøvet i min føtex. Der er bl.a. kommet en flot skjorte med blomsterprint, blondetop med 3/4 ærmer og en fin prikket kjole i chiffon med prikker.

Nu vil jeg se at gøre mig i stand for jeg skal mødes med en kollega fra tidligere arbejde. Det er altid hyggeligt at mødes og høre hvordan det går med virksomheden og ikke mindst catche up efter sommerferien. Håber I alle får en dejlig tirsdag!

vrs-stoevler-1

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Panik Panik! Hvad skal jeg have på til bryllup?