Sne, slud, regn, blæst og solskin

Birthday party and almost in black outfit

H&m blondebluse, H&M velour hotpants, Zara gladiator

Jeg var til fødselsdagsfest igår og besluttede at tage dette outfit på. Dog valgte jeg i sidste øjeblik at have sorte strømpebukser på istedet for leggings, fordi det var lidt for koldt med bare fødder. Synes dog at det blev alt for sort i sort, så jeg tilføjede et par ankel korte matte guldstrømper og mit Stine Goya guldspejl smykke om halsen. Toppen er fra HM, har blonder fortil med fin hjerteudskæring, lukkes bagtil med knapper. Skoene fra Zara er nye og overraskende nok fik jeg slet ikke ondt i fødderne til trods for deres højde. De sidder også godt på foden, så det hjælper nok også på det. Udover toppen havde jeg min Vivienne Westwood blazer udover. Også et af mine nye scoop, som jeg er sikker på vil hænge på mig en del her i foråret 🙂

 

ps. støvlerne på det sidste billede er et genbrugsfund og et scoop, for de var helt nye. Støvler i devoré. Kunne ikke beslutte mig om det skulle være dem eller dem fra Zara.
Annonce
Du kan finde hængekøjer i træ på denhaengekoje.dk

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sne, slud, regn, blæst og solskin