The Tukan is flying

Dagens outfit Girly + New sandals and bangles

dress

Igen en varm lummer dag. Jeg har haft dette på idag. Kjole fra h&m, som jeg købte sidste år. Jeg faldt for den pga. den løse facon samt strikken har guldskær og fik mig til at tænke på missoni strik. Bæltet er second hand, halssmykke Oasis, sølvsandaler Oasis, taske Louis Vuitton med ekstra nøglering (gave fra manden)

I dag var jeg et smut forbi Rødovre centeret for at bytte et par fødselsdagsgaver og købe fødselsdagsgave til min svigerinde. Jeg fik byttet neglelakken Orange Fizz fra Chanel som jeg fik til min fødselsdag, men den havde jeg jo i forvejen 🙂 Tog også et smut forbi h&m hvor jeg fandt et par pink sandaler til kr. 49,- og armbånd.

filippa k purple dress

Til min svigerindes intime fødselsdagsmiddag i aftes, havde jeg dette på. Mørk lilla kjole fra Filippa K, bælte fra h&m Matthew Williamsen. Dagens shopping skulle jo selvfølgelig tages i brug med det samme, bangles fra Oasis, pink lak sandaler fra h&m. Sandalerne matcher fint til mit bælte.

pink sandals h&m

coral bangles

Mine nye bangles fra Oasis. De var på udsalg med 50% så kom der lidt mere accessories med farven koral.

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Tukan is flying