H&M Fall 09

New Item – 2. Hand Grey Jacket

blazer 2.hand, bælte 2.hand, buksedragt h&m, gladiator sandal bdk, læderleggings vila, røde stiletter stærk

Jeg var forbi genbrugsen igår og fandt flere items som kom med hjem, bla. denne flotte grå blazer lavet i en virkelig lækker kvalitet bestående af 90% mohair og 10% polymid. Den krøller ikke og er let i kvalitet. Det er ikke til at se på billedet men stoffet minder lidt om bedstefars grå slips med struktur og der er en tynd beige tråd igennem. Farven på tråden er den samme som i foret på jakken, jeg har rullet ærmet op på det sidste billede. Det grå bælte jeg har på er også et tidligere 2.hand køb, det er i velour og bliver lukket bagtil på ryggen.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Fall 09