New accessories

My new backpack from Joop!

Jeg fandt denne skønne læder rygsæk i genbrugen også forleden dag. Rygsæk tasker er ikke det jeg vælter mig i 🙂 for jeg bruger sjældent rygsæk i det hele taget, men også fordi jeg synes rygsække ofte er klodsede og ikke så smarte, med mindre man lige har råd til en fra Alexander Wang som Rumi fra Fashiontoast. Men denne her er lille og fiks og i læder, så den måtte med hjem. Den er af mærket JOOP!, som også laver lækkert tøj for mænd og kvinder.
En smart detalje ved denne taske er skulderremmen kan lynes således at man kan skille skulderremmen i to og bruge den som rygsæk. En anden fed detalje er at selve klappen på tasken er på skrå, det giver tasken lidt kant. Den har en åben lomme som er praktisk til at have små noter i og en stor lynlåslomme.

Kan I gætte hvad jeg gav for den?

4 Kommentarer

 • Nice! Du har vel gjort endnu et kup, så jeg gætter på 35 kr???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det var bestemt et kup, men ikke til 35,- :-)Andre som har andre bud?/Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hvad er det for en "genbrugs" du kommer i? Syns tit at du gør nogle gode kup…. Jeg gætter på 23 kr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er forskellige genbrugsbutikker jeg kommer i. Det kan være i KBH eller i de mindre byer i udkanten af byen, hvor priserne generelt er billigere. Jeg kigger også i genbrugsbutikker når jeg er på ferie eller kommer i en ny by.23,- er heller ikke prisen :-)/Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New accessories