Combat Mood

Safety first


Netto har i denne uge designer cykelhjelme til både børn og voksne til den nette sum af kr. 199,- også går der endda kr. 50,- til hjerneskadeforeningen og hjernesagen. Så man støtter samtidig en god sag, mens man er blevet sikrere i trafikken. Designet bag hjelmenes print har været folk bag Molo, Katvig, Jørgen Simonsen og Mads Nørgaard.
Netto havde dem tidligere i foråret hvor de blev revet væk fra deres hylder, så nu er der kommet et parti mere. Så hvis du ikke fik fat i en sidst, så har du muligheden igen, men skynd dig for i min Netto var der ikke mange tilbage. Min dreng er blevet så stor nu at han for 14 dage siden spurgte mig, hvorfor jeg ikke har hjelm på når vi er ude at cykle. Og jeg vidste ikke hvad jeg skulle svare til det?! så nu har jeg købt en hjelm i dag. Jeg købte den som Mads Nørgaard har designet og som var den sidste tilbage lige i min størrelse. Jeg synes ellers også den med Molo regnbuestriberne er sød.

1 kommentar

  • Wuhuu jeg får også den fra Mads Nørgaard idag 🙂 kæresten får den fra Jørgen Simonsen og så er det fedt at vi bruger samme str i den slags 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Combat Mood