Something about the bag

Fake fur jackets on sale

I går var jeg som sagt forbi hm i Ballerupcenteret og der så jeg at de havde denne jakke og øvrige fake fur jakker til halvpris til blot kr. 200,-

Det må man sige er billigt. Jeg kan huske, jeg har været forbi og gramse ovenstående jakke for et par måneder siden men lagde den fra mig, fordi jeg synes leopardfarven var for fesen og “pelsen” for polyesteragtigt i forhold til den fra Bikbok som jeg endte med at købe. Men til 200,- er jo ret billigt, så hvis man vil have en fake leopardjakke til billige penge, så er det et oplagt alternativ. Så er du fristet så tage forbi en hm, prøv en og vurdere om du vil give de 200,- for den.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Something about the bag