Fur everywhere I go…

Jeg hapsede denne fine faux fur jakke model Naomi fra Vila med hjem i dag. Jeg kunne ikke modstå den, da jeg så den var sat ned til kr. 250,- Den har kostet kr. 600,- og selvom jeg i forvejen har et par pels jakker af den ægte og faux ones, så har jeg jo ikke en som ligner denne 🙂 Så nu er den lige hjemme på prøve så jeg har tid til at gramse lidt på den. Det jeg bedst kan lide ved pelsen er egentlig farven og at pelsen ikke ser billig og totalt shiny ud. Noget andet lækkert ved jakken er at den har en stor sjalskrave så man kan trække den op om ørerne og binde et halstørklæde under så den sidder til. Men den måtte gerne have været bare 10cm længere i længden.
Kan du lide den?

Jeg så lige et indlæg fra trineswardrobe med en faux fur for lidt siden og den er rigtig fin til hende. Hendes er fra hm og købt sidste år og den minder en del om denne fra Vila. Men jeg synes jeg støder på pels i denne stil hos rigtige mange gode bloggere og ja generelt pels i den ægte og faux ones er der rigtige mange som kan lide.

foto: Cocorosa

foto: Karen

1 kommentar

  • Jeg kan specielt godt lide de faux one, som du kalder dem 😉 Syntes det er cool, at fake pels er blevet inn, da jeg er lidt modstander af ægte pels..kh Nicolashttp://www.walkingartwork.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *