Flagermus bukser

Jeg har skjorte på

…Det er dog en skjortekjole. Jeg havde dette på om eftermiddagen efter mit ærinde i byen. Jeg stod og bagte i dette outfit dog uden støvlerne 🙂 Jeg havde også et ærinde i Ballerup centeret fordi jeg skulle ud og købe gave til vores lille nye fætter Erik som snart skal have en navnefest. Vi drager afsted i weekenden, så der vil nok ikke blive blogget i den periode.

Skjortekjole, jeg har på er fra Føtex, som jeg gav kr. 20,- som jeg har købt for mindst 5 måneder siden, har faktisk lidt glemt den i skabet. Ups!..
Tubenederdel fra Gina Tricot indenunder, uldstrømpebukser fra hm, støvler fra Manoles købt på lagersalget til youheshe i deres nye lokaler i sommers, bæltet er fra genbrugen, det grønne tørklæde er i silke og købt sidste år på en tur til Hamborg. Det er købt i en fin butik, som kun sælger slips og tørklæder. Manden fik et par slips derfra. Jeg kan ikke huske hvad butikken hedder.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flagermus bukser