Hvor heldig kan man være...

The faux fur Naomi


Her viser jeg den faux fur jeg havde med hjem fra Vila igår. Den er stadig på prøve herhjemme da jeg endnu ikke har besluttet mig helt for den. Umiddelbart synes jeg er pelsen er ret fin af en faux fur at være da den ikke skinner så meget, også ser den mere “levende” ud end andre faux fur. Læg mærke til at de steder hvor der er folder, så changerer pelsen de steder (se ærmet på det første billede). I mange faux pels vil det ikke ske men bare være en fold. Men hvad synes I om den?
Den kan fås i Vila butikken i Ballerup centeret til kr. 250,-

4 Kommentarer

 • HOTNESS!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, hvor har du fået de blomstrede doc martens fra? De er SKØNNE:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak. Støvlerne er fra DM´s undermærke som hedder Tredair. Jeg var så heldig at finde dem i TS. Sælgeren fortalte mig at hun havde ledt efter dem længe og fandt dem til sidst i England. Jeg har ikke set dem herinde så jeg ved ikke om man kan få dem herhjemme./Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som jeg ser er du næsten et helt år forud med købet af denne jakke ;D Men jeg har lige bestilt den over Nelly.com, og jeg glæder mig uhyre meget til at modtage og prøve den da det er min første pelsrelaterede jakke.Håber den er det værd! :)Mille// http://graphicaffair.net

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor heldig kan man være...