I love Cheap Monday

1. December!


Så blev det 1. december. Tiden flyver godt nok afsted. I eftermiddag skal jeg til julefest i børnehaven hvor der bliver gået lucia optog og så er der æbleskiver. Jeg håber at der bliver serveret gløgg 😉 Jeg skal have nissehue på så mon der er andre forældre som har det….? anyway jeg kommer med nissehue 😀
Dagen begyndte med spænding da sønnike skulle åbne pakkekalender og sin alm. kalender. Så han hoppede ned fra sengen og gik målrettet hen til sin julesok. I dag fik han en Cars projektørlygte af nissen og glæden var ikke til at tage fejl af. Han åbnede den op med at sige “wow, det er cars lygten, jeg har ønsket mig” og stort smil om munden.
Men drillenissen har åbenbart også været på spil i nat, for da vi skulle drikke mælk ved morgenbordet så kom der grøn mælk ud af kartonen :-)… så mor skulle jo smage først. Klog dreng 🙂 men det smagte dog af frisk mælk. Så kom han med en masse idéer hvad drillenissen kunne finde på og et af forslagene var at den kunne putte shampoo i fars hue… 🙂 så fantasien fejler bestemt ikke noget for den lille gut.
Billeder af de to juledekorationer, som de kom til at se ud af vores kreativitet i går eftermiddag. Det meste af juletingene blev købt i genbrugen igår. Sønnen pyntede det meste selv, men det var dog mig som satte mos på lerret. Han morede sig meget med at sætte de røde bær i og sætte de brune bark i siden. Jeg må sige at jeg blev lidt imponeret over hvor dygtig han var til det. Han var også meget bevidst om at magneterne skulle sættes i siden, det synes jeg faktisk også var en rigtig god idé.
Min mand synes dog det var meget amerikansk med alt det røde, grønne og guld. Han er nok mere til det enkle julehygge. Men jeg synes altså de farver hører julen til 🙂

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I love Cheap Monday