Lonnie overknee støvler på udsalg til 350!

before training session


I dag havde jeg for første gang en træningstime som Fittness World kalder for Stram Op.

Det var godt nok hårdt, sikkert fordi jeg har været så lad og forsømt min krop og de øvrige muskler. Der blev varmet op med step øvelser, også var det igang med øvelser for baller, biceps, armbøjninger, mave og ryg. Uh…hele min krop er øm, men også fantastisk at komme til at bruge nogen muskler (eller mangel på samme) og føle sig i live 🙂 Jeg håber ikke det er så hårdt næste gang. Vi havde åbenbart en vikar som instruktør og de andre piger synes hun var hårdere i sit program end hende som plejer at være der. Så jeg håber lidt at det er derfor jeg går som om jeg har skidt i bukserne 😉
Jeg havde dette på vej til træning – mit hår sat op med en gul hårelastik. Det begyndte at små sne igen, som man kan skimte på billederne. Sorte tynde leggings fra hm, som jeg skal bruge til timen, nederdel fra att., hoodie fra Gant, læderjakke fra Zara, støvler fra shoebiz.
Jeg har taget min nye faux pels udover læderjakken som jeg købte i Fields i går.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lonnie overknee støvler på udsalg til 350!