H&M trend jeans med lapper

dagens lag på lag


strikbluse fra Monki, leggings fra Gina Tricot, halstørklæde Monki, frakke fra Vila, blomstret docs

Jeg har mine nye leggings på fra Gina Tricot. De er super behagelige at have på og synes det er en flot detalje med lamellerne ved knæene, især når man sidder ned. Jeg havde også min nye vintercoat fra Vila på og den er lige som jeg vil have den. Skødesløs stor og samtidigt elegant.
I dag har jeg også været til træning og efterfølgende til en stress ud time, og jeg faldt i søvn igen 🙂 Jeg har det fantastisk efter en træningstime og jeg kan mærke at jeg har forsømt min krop i lang tid. Men heldigvis kan jeg mærke at jeg stadig har en nogenlunde kondition for jeg er i stand til at løbe 5 km i god tempo uden at miste mælet.
Vi er næsten lige kommet hjem fra middag hos min svigerinde. Hun havde lige brug for hjælp til hendes 3 børn, mens hendes mand skulle til reception og efterfølgende fest. Min svigerfar var til møder her i København og benyttede lejligheden til at besøge os. Og ikke nok med det lavede han italienske kødboller med frisk pasta. Skøøønt! Børnene guffede også i sig. Vi fik hyggede med børnene med fredagsslik og popcorn til Disney Sjov. Min svigerinde var i øvrigt meget interesseret i mine leggings.
Da vi skulle hjem lå landet igen dækket med masser af sne og vi kørte hjem i sneglefart. Men hold da op hvor er det smukt derude.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate links, der giver Pudderdåserne.dk kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link på Pudderdåserne.dk, støtter du vores arbejde.


4 Kommentarer

 • anna

  hvor har du fået figre i de smukke blomstrede docs?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dem var jeg så heldig at finde i TS 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  din frakke er smadder lækker! hvor meget koster den? ved du, om man stadig kan få den? :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak skal du have. Nej, den kan ikke længere købes i butikkerne.
   Den er i indtil videre i en kategori “måske sælges” 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M trend jeans med lapper