playing with my new sequin shorts - part three

Burberry Prorsum AW10

Et udsnit af Burberry Prorsum AW10 kollektionen. Jeg synes igen at kunne finde lækre ting fra denne kollektion og det er heller ikke så svært. Kollektionen har de thigh-high støvler på banen igen (tjek), der er aviatorjakken (tjek), den lyse trenchcoat (tjek) som jeg har nu. Men jeg elsker hvordan han kræser om detaljerne bare for at nævne knapperne, stiklingerne,remmene, lynlås i taljen. Jeg må vist allerede spare sammen til en frakke i mørk marineblå til næste vinter.

hmm…alle outfits er lækre.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

playing with my new sequin shorts - part three