me at work in flowers

tager lige en power nap


Jeg besluttede som sagt at tage ind til København med sønnike efter arbejdet.

Han blev så træt og mat af at køre i tog og metroen, at jeg nærmest slæbte ham afsted fra Kgs. Nytorv til HM i Galleri K. Stakkels dreng, men han er saft suseme en sej gut. Så mens mor stod og ventede i kø for at betale for en rød kjole og et par sandaler (faktisk de lyse, som du kan se på billedet) så tog han lige en powernap på gulvet. Flere folk standsede op og kiggede på ham og synes han så sød ud. Jeg holdt øje med ham bare så der ikke var nogen som troede at han var til salg 🙂
Powernappen på de ca. 10 min. hjalp åbenbart, for han har været frisk lige siden. Faktisk er han vågen i skrivende stund 🙂 og det gør ikke spor for nu har vi påskeferie. Juuhuuu!!

5 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

me at work in flowers