Finally at home

back to work

Første arbejdsdag efter en dejlig påskeferie. Det har været en god arbejdsdag som begyndte med en overfyldt inbox, som dog viste sig ikke at være så slemt som først antaget. Billederne er taget lige efter arbejde og man kan se at de første tulipaner er ved at skyde op. Jeg elsker at se blomsterne spire efter en lang kold vinter.

Jeg har grå jeans fra hm, victoriansk skjorte i transperant stof fra hm, marineblå blazer fra genbrugen, bælte fra Kirsten Schjønning, støvler fra Zara, leofrakke fra Zara. Jeg må altså ærligt indrømme at der ikke er tænkt over outfittet, da jeg var mega træt da vækkeuret ringede og kom til at snooze flere gange, at jeg lige pludselig fik travlt. Så jeg nærmest bare hev det første jeg så ud af skabet efter badet 🙂 eneste der var tænkt over er bæltet. Bæltet fordi det nærmest går i med de grå jeans, så jeg ikke bliver “skåret” over, når man i forvejen har korte ben.

3 Kommentarer

  • Har den samme skjorte fra HM, og har haft svært ved lige at se hvordan jeg skulle bruge den, men nu har du inspireret mig 🙂 Mange tak!Super blog at snuse rundt på 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er dejligt at høre at du finder noget inspiration så du kan få brugt din skjorte :-)/Chau

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Farve kombien med grå, hvid og navy er da helt perfekt… Go inspiration.. Tak tak/Charlotte

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Finally at home