Meeting all day

Ups…I did it again!


Der røg altså lige et par flade sandaler med hjem i torsdags. Det er det tredie par inden for denne måned og det var slet ikke meningen. Jeg havde købt en ting til mor i Monki sidste uge, desværre var det ikke noget hun kunne bruge så jeg fik det returneret, også kunne jeg altså ikke undgå at se disse sandaler. Pt. har jeg en mega svaghed for flade sandaler i sort og hvidt kombination. Nu vil den opmærksomme læser nok tænke, hvor er det hvide i disse her, men der hører faktisk et par hvide snørebånd med til dem 🙂 som skal skiftes ud med de sorte.
Monki har stadig deres tilbud med køb 3 ting og få 30% rabat på hver enkelt ting, gælder også udsalgsvarer.

7 Kommentarer

 • de er super fede, men jeg har da lige handlet i Monki..tre ting og jeg fik ikke rabat, men det er nok kun visse butikker så.-Katjafashionbysobczak.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • uh de ser fine ud! Jeg har også fået shoppet lidt i Monki 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Katja,Det var da mærkeligt. Jeg vil da sige at alle Monki butikker har samme kampagne tilbud over hele landet. De havde det stadig i min lokale Monki sidste uge./Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor er de fede! Dem har jeg sukket længe efter… Bor desværre ikke lige så tæt på en Monki butik 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Louise, Hvis du stadig er interesseret kan jeg købe dem for dig, hvis der stadig er flere tilbage.Skriv hvis du vil det./Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ih hvor er de fine:)må man spørge til pris?Tror jeg skal et smut i Fields snart og se om der er lidt tilbud tilbage./karin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Karin,De kostede mig 87,50, fordi jeg købte 3 ting.Men de er sat ned til halvpris fra 250,-jeg skal faktisk ud og se om der er flere tilbage til en kollega. Skal jeg holde øje med en str. 38 til dig?/Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meeting all day