Top med striber på kryds og tværs

Maxidress med lange ærmer


Maxidress med 3/4 ærmer, det er ikke så ofte man støder på det. Den er med små skulderpuder og er super behagelig at have på, så den røg fluks med hjem. Jeg tænker den er god til de mindre lune sommerdage eller til efteråret med et par rå støvler og en læderjakke udover. Jeg synes modellen er stor i størrelsen, så jeg købte den i str. 34 fordi jeg godt kan lide den sidder lidt til.
Den er fra Divided og koster 179,-

3 Kommentarer

 • Sol

  Den er virkeligt flot! Synes tit at maxi ikke rigtigt fungerer, men det gør det altså på dig! 🙂 Også med den grønne, som er i et indlæg lidt længere nede – hvor er du heldig!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den har jeg på idag :DMen den er nu mere en "midi-dress" end en maxi dress synes jeg.. den går jo ikke helt ned.. på mig går den til midt på skinnebenet :-PMen den ER nemlig super lækker.. jeg tror jeg kommer til at bo i min.. jeg har krydret den idag m. hvide converse.. der kommer billeder senere på min blog hvis det er 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Sol,Hvor er du bare sød!Hej Cecilia,på lille mig bliver den en "maxi" ;-)Jeg synes også den er ret alsidig og kan bruges til mange ting afhængig hvordan den bliver stylet. Jeg skal forbi din blog og se dig med den på./Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top med striber på kryds og tværs