New In // striber igen i form af en t-shirt

Back to Basics

t-shirt hm, blazer zara, bukser monki, stiletter nine west, lakbælte 2ndhand, taske rika
Gårsdagens dagens 🙂 som mest bare var basics ting, som t-shirt, sort blazer, sorte baggy bukser og sorte lak stiletter. Halstørklædet i cashmere er lånt og mandens.
Lillemanden skranter stadig med smerter i maven, så jeg måtte gå fra arbejdet og hente ham i børnehaven midt på dagen. Fik en akut tid hos lægen og da ingen af os havde fået frokost, kørte vi på Sticks i Lyngby.
Det har han villet i et par dage nu, så det passede ham fint at vi kunne nyde en lækker frokost sammen inden vi kørte hjem. Jeg håber virkelig hans mavesmerter snart er ovre, de kommer i bølger og som mavekramper. Det er rigtigt øv!

2 Kommentarer

  • hej, jeg synes virkelig dine dagens og blog er inspirerende… jeg har ihvertfald meldt mig som fast læser.håber du vil kigge forbi min bloghttp://styleexile.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • hej Cille,Tak skal du have. Jeg skal kigge forbi din blog.Jeg opdaterer snart med en linkliste, så du er velkommen til at skrive der hvis du vil på./Chau

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // striber igen i form af en t-shirt